30 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Samandıra Mobilyayı ne kadara aldı

Sinpaş GYO Samandıra Mobilyayı ne kadara aldı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? İşte Vakıf GYO Samandıra arsasının 2022 değeri...

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasının piyasa değeri 129 milyon 205 bin 878 TL, KDV sahil piyasa değeri ise 152 milyon 462 bin 936 TL olarak belirlendi.  

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Vakıf GYO Samandıra arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Sancaktepe ilçesi Samandıra mahallesinde bulunan arsaya ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Vakıf GYO Samandıra arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra mahallesinde konumlu arsaya ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Samandıra arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Samandıra arsası 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Samandıra arsasının değerleme raporunu revize etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra arsasının değerleme raporunu revize etti.

Vakıf GYO Samandıra arsası 2017 değerleme raporu!

Vakıf GYO, Samandıra'daki arsaya ait 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO Samandıra Mobilyayı ne kadara aldı Haberi

Sinpaş GYO Samandıra Mobilyayı ne kadara aldı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirdi.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı açıklaması:


Engin Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. (Grant Thornton International Üyesi) tarafından düzenlenen değerleme raporuna göre söz konusu Şirket'in Pazar değeri 75.622.686 TL'dir.




Dosya için