08 / 05 / 2024

Sinpaş GYOdan basındaki haberlere ilişkin açıklama

Sinpaş GYOdan basındaki haberlere ilişkin açıklama

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. basında yer alan haberlerle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin giderleriyle ilgili yapılan detaylı açıklama şöyle:

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarında son durum ne? 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davasındaki son durumu açıkladı. Peki dava sonuçlandı mı? 

Dolar 21 TL olarak hesaplanıyor! Makas 1 TL'yi aştı! Uzmanlar bas bas bağırdı! Zam geliyor zam...

Bankalarla piyasa arasındaki kur makası gittikçe açıldı. Dolar artık 21 TL'den hesaplanmaya başlanırken uzmanlar bas bas bağırdı! Zam geliyor zam...

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi tescillendi!

Sinpaş GYO tarafından şirketin kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi tescillendi.

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 4 milyar TL'ye yükseltildi!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun sermayesi 4 milyar TL'ye çıkacak!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Sinpaş GYO konsolide finansal durum tablosu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Türk Ticaret Kanunu'nun 376. maddesi karşısındaki durumu hakkında açıklama yaptı...

Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta!

Sinpaş; 2018 değerlendirmesi ve 45. yılında Sinpaş hedeflerinin konuşulacağı bir basın toplantısı düzenliyor. Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Sinpaş GYOdan basındaki haberlere ilişkin açıklama Haberi

Sinpaş GYOdan basındaki haberlere ilişkin açıklama


Bugün bir basın-yayın organında kamuoyu ve yatırımcılarımız nezdinde yanlış algılamalara yol açabilecek, gerçeği yansıtmayan bazı iddialara ve taraflı bilgilere yer verildiğini görmüş bulunuyoruz.  Konuyla ilgili açıklamalarımız aşağıdadır:



Söz konusu haberde, pazarlama giderlerinin ve yönetim giderlerinin brüt kara oranı gibi bir veriden hareketle Sinpaş GYO'nun diğer GYO kuruluşlarıyla kıyaslanması yanlış bir kıyaslamadır. Haberde kıyaslanan şirketlerin iş modelleri birbirlerinden farklıdır. Hasılat paylaşımı modeli ile çalışmakta olan ve projelerinin pazarlama reklam giderleri hasılat paylaşımı ihaleleri alan müteahhitler tarafından yapılan bir şirketin bilançosundaki pazarlama reklam giderlerinin düşük olması doğaldır.  Ayrıca ağırlıklı olarak iş merkezi, AVM ve ticari alan kiralama modeli olan bir GYO'nun avm ve ticari alanların kısa süreli pazarlama reklam faaliyetleri ile konut projesi üreticisi bir GYO'nun pazarlama ve reklam faaliyetleri birbiriyle kıyaslanamaz....