07 / 05 / 2024

sinpaş hediye çeki kampanya

sinpaş hediye çeki kampanya

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında Live Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde daire satın alanlara Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki veriliyor.

O marketten tamı tamına 2 bin TL’lik hediye çeki! Son gün 28 Ağustos! Acele eden hediye çekini kapacak!

Birçok alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlayan TEB, yeni kampanyasıyla geri döndü. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Migros’tan 2 bin TL’ye varan hediye çeki kazanacağını duyurdu.

Yapay zeka destekli Samsung klimanın fiyatı açıklandı! Üstelik klima alana IKEA hediye çeki fırsatı!

Samsung, yaz aylarının gelmesiyle beraber son teknolojik özelliklerle donattığı AR09CXFCABT/SK duvar tipi klimasını tanıttı. Bunun yanı sıra, yapay zekâ desteğinin bulunduğu bu klimayı alana IKEA hediye çeki verileceğini de duyurdu.

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'in babalar günü hediye konsepti büyük ilgi gördü. Babanıza en özel hissetmesi için alacağınız hediyeler Turkcell ayrıcalığı ile satışa çıktı. Turkcell'in Pasaj uygulamasından hediyenizi seçin babanızı mutlu edin. İlk alışverişlerde 100 TL hediye çeki fırsatını da değerlendirin. İşte detayla

TEB kesenin ağzını açtı! Herkese tam 2 bin TL hediye edecek! Son tarih 30 Haziran!

Gıda fiyatlarının yükselmesi ve alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşların gıdaya ulaşımda zorluk yaşadığı günümüzde TEB’den herkesi sevindirecek bir haber geldi. TEB, şartlara uyanlara 2 bin TL değerinde Migros hediye çeki dağıtacağını duyurdu.

CEPTETEB'li olanlara Migros'tan 2000 TL kazanma fırsatı! İşte detaylar

CEPTETEB Mobil, müşterilerine özel verdiği davet koduyla toplamda 2.000 TL'ye kadar Migros Hediye Çeki kazanma fırsatını sunuyor. Bunun için müşterilerin arkadaşlarını CEPTETEB'li olmaya davet etmesi yeterli olacak.  

Turkcell Pasaj'dan Anneler Günü'ne özel hediye çeki fırsatı! 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Turkcell'in online alışveriş sitesi Pasaj, Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde indirim, ücretsiz kargo, vade farksız artı 2 taksit ve hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. Peki, Pasaj'da hangi ürünlerde indirim var? İşte detaylar... 

Regal buzdolabı alana 1000 TL'lik A101 çeki hediye! Regal buzdolabı fiyatları ne kadar? 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ramazan süresince Regal'den seçili buzdolabı alan herkes hem 1000 TL'lik A101 hediye çeki kazanıyor hem de deprem bölgesi öğrencilerine A101 hediye çeki gönderilmesine katkıda bulunuyor. İşte Regal buzdolabı kampanyasının ayrıntıları...

PTT'den 2 bin liralık yardım açıklaması! Parayı duyan PTT'de yığılmaya neden oldu!

Sosyal medyada yayılan bir iddia, PTT'nin Ramazan Bayramı için vatandaşlara 2000 TL hediye çeki vereceği şeklindeydi. Bu iddia birçok kişiyi heyecanlandırdı. Peki, PTT 2000 TL Ramazan Bayramı hediyesi var mı yok mu? PTT 2000 TL Ramazan Bayramı hediye çeki gerçek mi?

Vestel'den solo fırın alanlara 500 TL'lik A101 hediye çeki fırsatı! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayı boyunca Vestel'den seçili solo fırın alanlara 500 TL tutarında A101 hediye çeki verilecek. İşte kampanya detayları..

Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki! Hem para biriktirin hem de 750 TL'lik CarrefourSA hediye çeki kazanın

Bankaların müşteri çekmek için yaptıkları kampanyaları hem bankaların hem de vatandaşın işine yarıyor. Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki reddedilmesi mümkün değil. Mobil’den BES yaptırıp, 750 TL tutarında CarrefourSA hediye çeki kazanmak için haberimize göz atın.

O marketten alışveriş yapanlar zil takıp oynayacak! Herkese 500 TL dağıtacak! Yetişen kapıyor!

Her geçen gün artan hayat pahalılığı sebebiyle insanlar indirim araştırırken Migros'tan inanılmaz bir kampanya haberi geldi. ON Bankacılık müşterisi olanlara Migros 500 lira hediye çeki vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

sinpaş hediye çeki kampanya Haberi

sinpaş hediye çeki kampanya

Sinpaş GYO imzası taşıyan Köyceğiz ve Liva Turkuaz konut projelerinden daire satın alan herkes Teknosa'dan 5 bin TL tutarında hediye çeki kazanıyor. Kampanya 15 Ocak 2015 ve 31 Ocak 2015 tarihleri arasında geçerli olacak.


Sinpaş Liva Turkuaz projesi

Toplam 834 tane daireye yer verilen Liva Turkuaz Konutları İstanbul Sultanbeyli'de inşa ediliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projede 53 metrekare ile 214 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutlar bulunuyor. 


Liva Turkuaz Evleri daire fiyatları 2+1 konutlarda 401 bin 900 TL'den, 3+1 konutlarda 476 bin TL'den, 4+1 konutlarda ise 505 bin 50 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sinpaş Köyceğiz projesi

Köyceğiz Konutları'nda yer alan dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor. İstanbul...