03 / 05 / 2024

CEPTETEB'li olanlara Migros'tan 2000 TL kazanma fırsatı! İşte detaylar

CEPTETEB'li olanlara Migros'tan 2000 TL kazanma fırsatı! İşte detaylar

CEPTETEB Mobil, müşterilerine özel verdiği davet koduyla toplamda 2.000 TL'ye kadar Migros Hediye Çeki kazanma fırsatını sunuyor. Bunun için müşterilerin arkadaşlarını CEPTETEB'li olmaya davet etmesi yeterli olacak.  



CEPTETEB Mobil'den kaçırılmayacak bir fırsat müşterilerine özel geldi. Bu kampanya kapsamında müşterilerin arkadaşlarını CEPTETEB'li olmaya davet etmesi gerekiyor. Davetle gelen kişilere özel, 100 TL nakit iade fırsatı sunuluyor. İşte CEPTETEB kampanyası hakkında kaçırılmayacak fırsat detayları haberimizde...

Kampanya koşulları 

Çift Kazandıran CEPTETEB'e Davet Kampanyası'ndan tam anlamıyla yararlanmak için CEPTETEB Mobil uygulamasından alacağınız özel davet kodunuzu kullanarak arkadaşlarınızı CEPTETEB ailesine katmaya davet etmeniz gerekiyor. Davet kodu CEPTETEB internet şubesi veya CEPTETEB Mobil Kampanyalar sayfasından alınabilmektedir. 

Davet kodunuzu arkadaşlarınızla paylaştıktan sonra, onların CEPTETEB Mobil uygulamasını veya http://www.cepteteb.com.tr adresinde bulunan "Müşteri Ol" başvuru formunu doldururken "Davet Kodu" alanına sizin davet kodunuzu girmeleri gerekmektedir.  CEPTETEB hesapları oluşturulduktan hemen sonra, her bir arkadaşınızın sizin adınıza gönderilen 1 adet 200 TL değerindeki Migros Hediye Çeki kupon kodunu SMS olarak alacaklar. Kampanyaya en fazla 10 arkadaşınızı dahil edebilirsiniz. Kampanya 1 Haziran 2023 tarihinde başlamış olup 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecektir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön