21 / 05 / 2024

CEPTETEB'li olanlara Migros'tan 2000 TL kazanma fırsatı! İşte detaylar

CEPTETEB'li olanlara Migros'tan 2000 TL kazanma fırsatı! İşte detaylar

CEPTETEB Mobil, müşterilerine özel verdiği davet koduyla toplamda 2.000 TL'ye kadar Migros Hediye Çeki kazanma fırsatını sunuyor. Bunun için müşterilerin arkadaşlarını CEPTETEB'li olmaya davet etmesi yeterli olacak.  



CEPTETEB li olanlara Migros tan 2000 TL kazanma fırsatı! İşte detaylar

Migros hediye çeki kullanım koşulları nelerdir?

Kazandığınız hediye çeki kodunu kullanmak için, Migros'un web sitesine veya mobil uygulamasına kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir. Hediye çeki toplamda 100 TL indirim sağlar ve yararlanmak için en az 200 TL değerinde alışveriş yapılmalıdır. Ödeme aşamasında, "Hediye Çeklerim" bölümüne hediye çeki kodunuzu girdikten sonra, "Kullan" seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekiyor.. İndirim kodları para ile satılamaz ya da nakit olarak kullanılamaz. Sipariş iadesi veya iptali durumunda kampanyadan yararlanılamaz. 

İade işlemi, ödemenin yapıldığı CEPTETEB Hesabınıza, ilgili ayın sonundan önce en geç CEPTETEB tarafından gerçekleştirilir. İade talebinizde nakit olarak geri ödeme alabilmeniz için, otomatik fatura ödeme talimatınızı verdiğinizde hesabınızda yeterli nakit bulunması gerekmektedir.  Migros Sanal Market indirim çeki, hakkında kapsamlı bilgi için müşteri hizmetleri numarası olan 444 10 44 hattını arayabilirsiniz.

TEB'den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

Emeklilere bankalardan bir biri ardında sevindiren haber: QNB Finansbank'tan emeklinin yüzünü güldürecek hamle!

TEB, Denizbank, QNB Finansbank... Emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon ödemeleri değişti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön