28 / 04 / 2024

TEB'den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

TEB'den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

TEB, müşterilerinin dikkatini çeken bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla gündeme geldi. TEB'in müşterilerini heyecanlandıran bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla, artık faturalarını TEB üzerinden ödeyen müşteriler, ödemelerinin bir kısmını geri iade olarak alabilecek.



TEB’in müşterilerine özel sunduğu otomatik ödeme talimatı büyük kolaylık sağlıyor. Bu kampanya dahilinde faturalarını TEB aracılığıyla ödeyen müşterilerin belirli miktarda ödemelerinin geri kalanını alabilmeleri mümkün kılınmıştır. İlgili bankanın düzenlediği bu kampanyaya katılan müşterilerin fatura ödemelerinin 600 TL’si geri olarak iade edilecektir. İşte TEB üzerinden fatura ödeme yapan müşterileri ilgilendiren o haberin detayları…

TEB den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

TEB üzerinden ödeme talimatı

TEB müşterileri, TEB'in sunduğu çeşitli kanallardan yararlanarak otomatik ödeme talimatı verebilme ayrıcalığına sahiptirler. Fiziki şube veya TEB müşteri hizmetleri aracılığıyla yardım almaları mümkündür. Ayrıca, müşterilerin Cepteteb uygulamasını kullanarak da otomatik ödeme talimatlarını kolayca yapabilmektedirler.

Bunun için öncelikle Cepteteb uygulamasına giriş yapmak gerekmektedir. İlgili sekmeye tıklandıktan sonra abone bilgilerini ve fatura detaylarını girilmesi zorunludur. Bu bilgiler fatura kapsamında görünerek bankaya kaydedilmektedir. Faturalarınızı başarıyla kaydettikten sonra, mobil uygulama üzerinden otomatik olarak ödeme işlemleri gerçekleşecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön