05 / 05 / 2024

sinpaş holding yeni ptojeler

sinpaş holding yeni ptojeler

Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından Cityscape, ilk kez İstanbul’da gerçekleşti. 42 yılı aşkın süredir imza attığı yenilikçi projelerle Türk gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Holding de bu önemli organizasyonda yerini aldı.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

sinpaş holding yeni ptojeler Haberi

sinpaş holding yeni ptojeler

Sinpaş Holding, özellikle Ortadoğu ve Körfez bölgelerindeki gayrimenkul yatırımcılarının katıldığı fuara Sinpaş Palas, Queen Central Park, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleriyle katıldı. Sinpaş, İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa’da imza attığı projeleriyle yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. 42 yılı aşkın süredir imza attığı yenilikçi projeleriyle Türkiye gayrimenkul sektörünün Superbrands’i seçilen Sinpaş, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance araştırmasında Türkiye’nin en değerli markaları arasında gösteriliyor.


Mahmut Sefa Çelik: “Körfez’den gelen ilgiyi artırmak hepimizin görevi”

Yabancı yatırımların, gayrimenkul sektörü ve Türk ekonomisine önemli katkısının olduğunun altını çizen Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Cityscape’in bu yıl ilk kez Türkiye’de yapılmasından son derece memnunuz. Çeşitli ülkelerden çok sayıda gayrimenkul yatırımcısı İstanbul’a geldi ve ülkemizdeki en prestijli ve popüler projeleri görme...