04 / 05 / 2024

Sinpaş İncek Dünyasında avantajlı fiyatlar

Sinpaş İncek Dünyasında avantajlı fiyatlar

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzuruyla buluşturuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Son dakika! EYT'de tehlike çanları çalmaya başladı! İş dünyası alarma geçti!

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusundaki gelişmeler sonrasında, işletmeler için uygun faiz oranlarına sahip EYT kredileri sunulmuştu. Ancak son zamanlarda artan kredi faiz oranları iş dünyasında büyük rahatsızlık yarattı ve faizlerin sabitlenmesi talepleri yükseldi.

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

İş dünyası nakit çıkmazında! Kredilere ve dövize erişimdeki kısıtlamalar nakit dengesini bozuyor!

Seçimlere öncesi döviz ve kredilere getirilen sınırlamalar nedeniyle finansmana erişmekte zorlanan iş dünyasının nakit akışı iyece bozuldu. İş dünyası, son gelinen noktayı, ‘piyasalar dondu kaldı’ sözleriyle özetlerken, bir an önce finansmana erişimdeki sıkıntıların ortadan kaldırılmasını istiyor.

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı! Hemen bakın

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING az önce tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı. İşte bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum...

Altında resmen bütün ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın adeta dünyası karardı! Hemen bakın

Altında resmen bütün ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın adeta dünyası karardı... Hemen bakın...

Altında adeta tüm ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altında adeta tüm ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Altında şimdi de adeta 7 şiddetinde deprem! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası yıkıldı!

Altında şimdi de adeta 7 şiddetinde deprem... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

Altında şimdi de resmen 7 şiddetinde deprem! Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası karardı!

Altında şimdi de resmen 7 şiddetinde deprem... Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası karardı... Hemen bakın...

Altında adeta büyük deprem! Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası karardı! Hemen bakın

Altında adeta büyük deprem... Az önce bir bir açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası karardı... Hemen bakın...

Sinpaş İncek Dünyasında avantajlı fiyatlar Haberi

Sinpaş İncek Dünyasında avantajlı fiyatlar

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor. 


Yaşamın başladığı İncek Life'da ev teslimleri devam ederken İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı sunuluyor.


Sinpaş GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği konut projelerinden İncek Life 7 ayrı konut tipiyle doğanın içinde zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. 


Villa Nergis, Villa Çiğdem, Lale Konakları, Kardelen Konakları, Menekşe Konakları, Leylak Evleri ve Göl Kule, Ankara'ya özel dengeli bir yaşam vaat ediyor. 


31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında incek Dünyası'nda ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisiz ödeme kolaylıkları sunuluyor.


Peşinatsız 40 ay, yüzde 20 peşinatla 50 ay vade farksız aylık ödemeler gibi seçeneklerin yanında yüzde...