04 / 05 / 2024

sinpaş projeleri 40.yıl avantajı

sinpaş projeleri 40.yıl avantajı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki 40.yılına özel olarak 10 yeni projeye hazırlanıyor. Firma, 40. yıla özel Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 80 aya varan vadelendirmeler mevcut...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı 40 yıl süreyle özelleştiriliyor! Tarih açıklandı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı özelleştiriyor. Yat Limanı 2021 yılında özelleştirme kapsamında Koç Holding iştiraki Tek-Art'a verilerek Rekabet Kurulu tarafından onaylanmıştı. Ancak bu onay, Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edilmişti.

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

İngiltere’de enflasyon kriz yarattı! 40 yılın zirvesini gördü!

İngiltere'de enflasyon, enerji ve gıda fiyatları liderliğinde yükselişini devam ettirerek eylül ayında yıllık bazda yüzde 10,1 ile son 40 yılın zirvesine çıktı. İşte detaylar…

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin bugün yayımlamış olduğu açıklamaya göre; İngiltere’de enflasyon, tüm beklentileri aşarak temmuz ayında % 10, 1’e çıktı. Bu şekilde 40 yıl sonra ilk kez enflasyon çift haneleri görmüş oldu. İşte detaylar…

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının şirketin 2020 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanılacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verdi. 

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş GYO'dan 2020 yılında 1 milyar TL'lik satış!

Sinpaş GYO 2020 yılında 1.109 adet konut ve 28 adet ticari ünite olmak üzere toplam 1.118 adet bağımsız bölümün satışı tamamlandı. Toplam ciro ise 1 milyar 99 milyon 568 bin 146 TL olarak açıklandı.

sinpaş projeleri 40.yıl avantajı Haberi

sinpaş projeleri 40.yıl avantajı

Sinpaş GYO,  Ottomare Palace, Sinpaş Köyceğiz, Aqua City, Aydos Country, Ege Yakası, Karşıyaka Residence,  İstanbul Bomonti projesi,  Ankara  Çankaya Pran projesi ve Ankara GOP projesi olmak üzere 10 yeni projeye hazırlanıyor.


Sektörde 40.yılını kutlayan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 40.yıla özel kampanya başlatıyor. Kampanya İstanbul, Ankara, Gaziantep, Denizli ve Bursa projelerinde geçerli olacak.


Sinpaş projeleri 40.yıl kampanyası!

-Peşinat ödenmesi yapılmadığında 40 ay taksit,

-Yüzde 20 peşinatla 50 ay taksit,

-Yüzde 300 peşinatla 60 ay taksit,

-Yüzde 40 peşinatla 70 ay taksit,

-Yüzde 50 peşinatla ise 80 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Kampanya kapsamında banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz vadelendirme imkanı sunulan Sinpaş GYO 40.yıl kampanyası Ottomare Palace, Sinpaş Köyceğiz, Aqua City, Aydos Country, Ege Yakası, Karşıyaka Residence,  İstanbul Bomonti projesi,  Ankara  Çankaya Pran projesi ve...