30 / 04 / 2024

Sinpaş Samandıra mobilya

Sinpaş Samandıra mobilya

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Sinpaş GYO finansal tablolarını düzenleyeceğini duyurdu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. devir alınmasının ardından finansal durum güncellemisini duyurdu.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı 72 milyon TL'ye aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'nın hisselerini alacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samandıra Mobilya San ve Tic. A.Ş'nin hisselerinin tamamını satın almak için görüşmelere başladı.

Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları!

Toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşan proje 13 katlı 17 blok halinde yükseliyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu!

Bizimtepe Aydos Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Halk GYO ve Vakıf GYO imzasıyla yükseliyor. İşte Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu...

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor. Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları!

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. 13 katlı 17 bloktan oluşan projede çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra Evleri fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra Evleri fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 13 katlı 17 bloktan meydana gelen proje 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sinpaş Samandıra mobilya Haberi

Sinpaş Samandıra mobilya

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirdi.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı açıklaması:


Engin Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. (Grant Thornton International Üyesi) tarafından düzenlenen değerleme raporuna göre söz konusu Şirket'in Pazar değeri 75.622.686 TL'dir.




Dosya için