05 / 05 / 2024

sinpaş yurtdışı şirketi

sinpaş yurtdışı şirketi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yetkilileri, Suudi Arabistan'da gayrimenkul geliştiren çeşitli firmalardan teklif gelmesi üzerine Riyad'da bir şirket kurmaya karar verdi.

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Salih İnak ve Yener Parlak tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Başakşehir'de 149.9 milyon TL'ye şube açtı! 

Sinpaş GYO Satış Müdürü Mehmet Doğan, Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi'ni açtı. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi bugün Başakşehir'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

sinpaş yurtdışı şirketi Haberi

sinpaş yurtdışı şirketi

SUUDİ Arabistan İmar Bakanı Majed bin Abdullah Al-Huqail ülkesinde artan konut talebini karşılamak için geçtiğimiz haftalarda Sinpaş Yapı yetkilileri ile görüşme sağlamıştı. 


Suudi Arabistan İmar Bakanı yaptığı ziyarette 1 milyon 500 bin konutun piyasa sürmeyi hedefledikleri bu beklentiyi de Türk firmaları ile başarmak istediklerini söylemişti. 


Suudi Bakan, yıllık 300 bin konutun özellikle Riyad, Cidde, Mekke, Medine ve Dammam şehirlerinde arz edilmesini planladıklarını belirtmişti. 



Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ise “Suudi Bakan ile tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız. Suudi Arabistan’ın konut talebini karşılamak konusunda tüm desteği göstermeye hazırız. Umuyorum ki ileride çok güzel işbirliklerine imza atacağız” demişti. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu, Suudi Arabistan'da gayrimenkul geliştiren çeşitli firmalardan gelen iş birliği tekliflerini değerlendirdi. Bu iş birliği tekliflerine zemin hazırlamak üzere...