25 / 05 / 2024

sinpaşın eviya gayrimenkul ile birleşmesi

sinpaşın eviya gayrimenkul ile birleşmesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, sermayesinin yüzde 99,99' una sahip olduğu Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş ile devralma yoluyla birleşme kararı aldı. Ayrıntılar haberimizde...

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Nım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azad Okay tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Yasın F Alaqaılı tarafından kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar incelenecek!

TBMM Dilekçe Komisyonu, ön ödemeli gayrimenkul satışlarda yaşanan sorunlar için kurulan alt komisyon raporunu onayladı.

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde yer alan Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışları için Meclis Alt Komisyonu toplandı! 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu bünyesinde oluşturulan, Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu bir araya geldi. 

sinpaşın eviya gayrimenkul ile birleşmesi Haberi

sinpaşın eviya gayrimenkul ile birleşmesi


Sinpaş GYO'ndan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 24.09.2013 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;


Bağlı ortaklığımız Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ile ilgili olarak 02/04/2013 tarihinde alınan ve 03/04/2013 tarihinde KAP aracılığı ile duyurulan, 31/12/2012 tarihli bilançosunda görülen tüm aktif ve pasiflerinin bir kül halinde devralma yoluyla birleşme işlemlerinin başlatılmasına ilişkin kararın aşağıdaki şekilde güncellenmesine;


a. Sermayesinin %99,99' una sahip olduğumuz ve gayrimenkul sektöründe birlikte faaliyet gösterdiğimiz bağlı ortaklığımız Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ile 30.06.2013 tarihli bilançosunda görülen tüm aktif ve pasiflerinin bir kül halinde devralma yoluyla birleşme işlemlerinin başlatılmasına, 


b. Birleşmenin Kurumlar Vergisi Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası mevzuatı doğrultusunda gerçekleştirilmesi, Birleşme Sözleşmesi'nin akdedilmesi, Rekabet Kurulu ve diğer ilgili kurumlar nezdinde yapılacak tüm işlemlerin yürütülmesi için Şirket Yönetimine yetki verilmesine, 


karar...