07 / 05 / 2024

Sinpaştan 40. yıl şerefine bir dolu fırsat

Sinpaştan 40. yıl şerefine bir dolu fırsat

Sinpaş, 40. yılına özel bir kampanya başlattı. Kampanya firmanın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projeleri bulunuyor. Sinpaş'tan 40. yıl şerefine bir dolu fırsat...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı 40 yıl süreyle özelleştiriliyor! Tarih açıklandı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı özelleştiriyor. Yat Limanı 2021 yılında özelleştirme kapsamında Koç Holding iştiraki Tek-Art'a verilerek Rekabet Kurulu tarafından onaylanmıştı. Ancak bu onay, Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edilmişti.

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Dev finans kuruluşundan flaş açıklama! Konut fiyatları 2023 yılında yavaşlayacak!

Dünyada ve ülkemizde konut fiyatlarındaki artışlar ev sahibi olmak isteyenleri kara kara düşündürüyor. Ekonomi yönetimi orta gelirli vatandaşlara yönelik yeni bir konut kampanyası başlatırken, dünyaca ünlü kuruluştan 2023 yılına ilişkin önemli bir açıklama geldi.

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara pırlanta bilekliklerde indirim müjdesi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, pırlanta bilekliklere yüzde 35'e varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta baget pırlantalar kaç TL? Altınbaş'ta satılan baget pırlanta bileklik fiyatı ne kadar? İşte 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

İngiltere’de enflasyon kriz yarattı! 40 yılın zirvesini gördü!

İngiltere'de enflasyon, enerji ve gıda fiyatları liderliğinde yükselişini devam ettirerek eylül ayında yıllık bazda yüzde 10,1 ile son 40 yılın zirvesine çıktı. İşte detaylar…

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin bugün yayımlamış olduğu açıklamaya göre; İngiltere’de enflasyon, tüm beklentileri aşarak temmuz ayında % 10, 1’e çıktı. Bu şekilde 40 yıl sonra ilk kez enflasyon çift haneleri görmüş oldu. İşte detaylar…

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra gelen 'ideolojik' itiraf

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden 3 yıl önce istifa eden Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayak, piyasaya yeni çıkan kitabında ilginç itiraflarda bulundu.

Tan Urla yıl sonuna kaldı!

Tanyer Yapı imzasıyla inşa edilen Tan Urla projesinde ön talep süreci geçtiğimiz aylarda sona erdi. Projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Sinpaştan 40. yıl şerefine bir dolu fırsat Haberi

Sinpaştan 40. yıl şerefine bir dolu fırsat

Sinpaş, "Gelin, bugün sizi de ev sahibi yapalım" sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya firmanın 40. yılına özel olarak başladı. 


Sinpaş 40. yıl kampanyası İstanbul'un Bomonti, Atakent ve Sancaktepe bölgelerin,de Ankara'nın ise Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde bulunan projelerde geçerli.


Sinpaş'tan 40. yıl şerefine bir dolu fırsat

Kampanya kapsamında peşinat ve taksit belirleme fırsatı sunuluyor.  Projede peşinat ödenmediğinde  40 ay vade yapılıyor, yüzde 20 peşinat ödendiğinde 50 ay vade yapılıyor, yüzde 30 peşinat ödendiğinde 60 ay vade yapılıyor, yüzde 40 peşinat ödendiğinde 70 ay vade yapılıyor ve yüzde 50 peşinat ödendiğinde 80 ay vade yapılıyor. 


Sinpaş iletişim

Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Esra Nur...