23 / 07 / 2024

Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Durmuş ve Abdürraşid Öztürk ortaklığında 580 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut yatırımı ve yapılan yanlışlar!

Konut sektöründe yaşanan sorunlar yatırımcının aklını karıştırmış durumda. Birçok kişi konuta yatırım konusunda kararsız durumda. Konut yatırımının da diğer tüm yatırımlar gibi riskler barındırdığını söyleyen Stratejsit Mehmet Bilal Bircan, konut yatırımı ve yapılan yanlışları paylaştı.

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

24 ilin gürültü eylem planı tamamlandı: Tam 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladıklarını, 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

Diyarbakır'da 6 bin 40 adet deprem konutu inşa edilmeye devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan binalar son sürat yapılmaya devam ediyor.

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapılıyor! Parası olan kaçırmasın

Koronavirüs pandemisinin ardından fiyatı en çok artan ürünlerin başında arabalar gelmeye başladı. Vatandaşlar ucuz arabanın derdine düşerken 389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapıldığını duyanlar konuya ilgi gösterdi.

Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı! 

Depremlerin ardından şehirleşme, bina inşası ve yapılaşma ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı!

Çalışmalar son sürat devam ediyor! Türkiye’nin altını işte burada!

Enerji ve madencilik alanındaki çalışmaları son sürat devam ediyor. Bilecik'te keşfedilen yaklaşık olarak 6,5 milyar dolar değerindeki 3,5 milyon ons altın ekonomiye kazandırılacak. İşte detaylar!

Gümüş son sürat gidiyor! Gümüş fiyatı 24 dolar olur mu? sorusunun yanıtı analistlerden geldi

Gümüş fiyatları pandemiden bu yana en iyi yükselişini yaptı. Son sürat hızla yükselmeye devam gümüşün ons fiyatı bugün 21 dolara ulaştı. Gümüş 24 dolar olup olmayacağı merak edilmeye başlanırken analistlerden yanıt geldi. İşte gümüşte son dakika gelişmeleri...

Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 580 bin TL sermaye ile bugün Ersin Durmuş ve Abdürraşid Öztürk ortaklığında  kuruldu. 


Sır Sırat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a) Her türlü karadaki, sudaki, yer altındaki, yer üstündeki bina yapıları, eskenler, toplu konutlar, konaklama, kültür, saglık, sosyal, dini, ticari ve endüstri yapıları tarihi eserler su yapıları, ulastırma yapıları, spor yapıları, her türlü alt yapı insaatları yol, liman, gölet, sulama ve içme suyu, kanalizasyon, insaatla ilgili her türlü islerin mimari, statik,sıhhi tesisat, elektrik ve diger mühendislik projelerini yapmak, her türlü tarihi eserlerin bakım ve onarımını, projelendirilmesini yapmak bu islerle ilgili yurt içinde ve yurt dısında açılacakihalelere katılmak , taahhütlerde bulunmak ve yerine getirebilmek için gerekli alet, makine ve her...