18 / 05 / 2024

sıradışı camiler nerede

sıradışı camiler nerede

İstanbul’da muhteşem mimarileri ile Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşan nadide eserler arasında yer alan tarihi camilerin yanı sıra son dönemde modern mimarinin çizgilerini taşıyan sıra dışı camiler de dikkat çekiyor.

İş yeri kiralarında 6 kata ulaşan zam! Kira krizi büyüyor: İş yeri kiralarına sınırlama talebi!

Konutta sık sık gündem olan fahiş kiralar, iş yerlerine de sıçradı. 6 kata ulaşan kira zamlarının ardından, iş yerleri kiraları için sınırlama talebi geldi. İşte ayrıntılar..

Kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Mülk kiralama için kiracı ve mülk sahibi arasında yazılı bir kira sözleşmesi yapılmalıdır. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi icin ne gerekli? Ev kira sözleşmesi nerede yapılır? Resmi kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Piyasada sıfır araçtan sonra kriz ikinci el satışlara da sıçradı!

Sıfır araç satın almak isteyenler için oto galerilerinde yaşanan ürün azlığı, ikinci el otomobil piyasasına da geçmiş görünüyor. İkinci el otomobilde fiyatlar yüzde 6 oranında yükseldi.

Temizlik artık robotlardan soruluyor! Peki en uygun fiyatlı robot süpürgeler nerede satılıyor? İşte 5 Ocak fiyat listesi

Son dönemde popüler olan, bir çok kişi tarafından tercih edilen robot süpürgeler hangi fiyata satılıyor? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bırakın o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler ve 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

En uygun fiyatlı robot süpürgeleri nerede satılıyor? Robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

En ucuz Dyson dikey süpürge nerede satılıyor? İşte o adresler! Dyson 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Temizlik yapmayı sevenlerin son dönemdeki gözdesi haline gelen Dyson dikey süpürgenin en ucuz nerelerde satıldığı sizler için araştırdık. Diğer dikey süpürgelere göre birçok üstün özelliği olan Dyson süpürgenin en ucuz satıldığı yerlerin 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Altın fiyatlarında zayıf dolar etkisi! Altın sıçradı! Bakmadan geçmeyin

Altın fiyatlarında doların zayıflaması ve ingiltere'de yeni Maliye Bakanı Hunt'un vergi indirimini içeren proğramın önemli bir bölümünden vazgeçileceğine yönelik gelen işaretlerle altın sıçradı. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmeyin.

Bu fiyatlara dikkat! En ucuz Xiaomi Mi robot süpürge nerede satılıyor bulduk! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Xiaomi Mi robot süpürgenin piyasadaki en ucuzunu bulduk ve liste haline getirdik. Evlerimizde yeni yardırıcımız olan robot süpürgeler en çok araştırılan akıllı ev teknolojilerinden biri haline geldi.  İşte, en ucuz Xiaomi Mi robot süpürge 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

sıradışı camiler nerede Haberi

sıradışı camiler nerede

Çok eski tarihlerden beri birçok medeniyete ve inanca ev sahipliği yapan İstanbul hiç şüphesiz ki İslam dünyasının en güzel mimari eserlerini de bünyesinde barındırıyor. Özellikle Osmanlı mimarisine ait bir çok eserin bulunduğu mega kentte gelişen ve değişen şehircilik anlayışı ve insanların ihtiyaçlarına bağlı olarak geçmiş dönemlerin ihtişamlı camileri yerini daha modern çizgilere ve kullanılabilirliğe yönelik tasarımlara bıraktı.





Mimari çizgileri ve sıra dışı görünüşleriyle hemen herkesin ilgisini çeken yeni nesil camiler İstanbul’da birçok ilçede yükseldi ve yükselmeye devam ediyor.





YEŞİL VADİ CAMİİ: Görünüşüyle ilgi uyandıran camilerden bir diğeri de Ümraniye’de bulunan Yeşil Vadi Camii. Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlanan caminin inşaatı 2010 yılında tamamlandı. Yeşil Vadi Camii’nde bulunan iç içe geçmiş iki yarım kürenin büyüğü ahireti, küçüğü dünyayı simgeliyor.







VALİDE SULTAN...