18 / 07 / 2024

Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon

Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon

Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Sabancı Holding ve Doğuş Holding'in Sırp telekom şirketi Telekom Srbija'nın özelleştirilmesi ile ilgilendiklerini ifade etti...

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Belediye ticaret ve konut imarlı 10 arsa satacak!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Belediyeden büyük fırsat! 24 taksitle ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, E. Çelebi Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 58 milyon TL olarak belirlendi.

Tıs Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıs Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Alıreza Yaman ve Deniz Yaman ortaklığında kuruldu.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon Haberi

Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon

Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Sabancı Holding ve Doğuş Holding'in Sırp telekom şirketi Telekom Srbija'nın özelleştirilmesi ile ilgilendiklerini söyledi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Ljajic'in Sabancı ve Doğuş grubu yetkilileri ile dün İstanbul'da bir araya geldiği belirtilerek, iki şirketin yetkililerinin gelecek hafta Sırbistan'a giderek olası yatırım fırsatlarını görüşecekleri ifade edildi.

2 MİLYAR EURO BEKLENİYOR

Açıklamada, "Doğuş ve Sabancı Grubu temsilcileri Telekom Srbija'nm özelleştirilmesine yönelik ilgilerini belirttiler" denildi. Açıklamada ayrıca iki grubun Sırbistan'da altyapı ve enerji sektörlerinin yanı sıra otel, AVM ve konut projeleri ile ilgilendikleri kaydedildi. Sırp medyasına göre, Telekom Srbija'nm satışından 2 milyar Euro gelir bekleniyor....