28 / 04 / 2024

Sabancı ve Doğuş, Sırp Telekom'la ilgileniyor!

Sabancı ve Doğuş, Sırp Telekom'la ilgileniyor!

Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Sabancı Holding ve Doğuş Holding'in Sırp telekom şirketi Telekom Srbija'nın özelleştirilmesi ile ilgilendiklerini ifade etti...




Sırbistan Ticaret ve Telekomünikasyon Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Sabancı Holding ve Doğuş Holding'in Sırp telekom şirketi Telekom Srbija'nın özelleştirilmesi ile ilgilendiklerini söyledi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Ljajic'in Sabancı ve Doğuş grubu yetkilileri ile dün İstanbul'da bir araya geldiği belirtilerek, iki şirketin yetkililerinin gelecek hafta Sırbistan'a giderek olası yatırım fırsatlarını görüşecekleri ifade edildi.

2 MİLYAR EURO BEKLENİYOR

Açıklamada, "Doğuş ve Sabancı Grubu temsilcileri Telekom Srbija'nm özelleştirilmesine yönelik ilgilerini belirttiler" denildi. Açıklamada ayrıca iki grubun Sırbistan'da altyapı ve enerji sektörlerinin yanı sıra otel, AVM ve konut projeleri ile ilgilendikleri kaydedildi. Sırp medyasına göre, Telekom Srbija'nm satışından 2 milyar Euro gelir bekleniyor.

Habertürk

Geri Dön