03 / 05 / 2024

Şirin Park Hotel

Şirin Park Hotel

Adana merkezli Şirin Turizm tarafından şehir merkezi Dörtyol Kavşağı' nda 10 milyon avroluk harcamayla yaptırılan "Şirin Park Hotel" Kasım ayının ilk haftasında misafirlerini ağırlamaya başlayacak...

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Therra Park Tarabya basın toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 16 Kasım 2015 Pazartesi günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Muş Hotel Diyar Paris açıldı!

Muş'un İstasyon Caddesi Atatürk Parkı karşısında geçtiğimiz yıllarda temeli atılan Hotel Diyar Paris, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Therra Park Tarabya lansmanı 11 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

CVK Park Bosphorus Hotel'den yeni proje!

Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, Türkiye’ye gelen yabancı futbol kulüplerini konuk etmek üzere bir proje geliştirdi.

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı oldu!

Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin tercihi oldu.

Park Prestige Suites ev konforunda lüks hizmet sunuyor!

İstanbul’un en lüks oteli Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan Park Prestige Suites, lüks hizmet isteyen ancak ev konforundan da vazgeçmeyen yerli-yabancı misafirlerin merkez üssü oldu.

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi açıldı!

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.

Şirin Park Hotel Haberi

Şirin Park Hotel

Şirin Park Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şirin, yapığı açıklamada, temelini 2012 yılında attıkları 4 yıldızlı "Şirin Park Hoteli"ni tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. İlk olarak 2005 yılında açtıkları "Şirin turizm" seyahat acentası ile turizm sektörüne adım attıklarını ifade eden Murat Şirin, "Kentin en merkezi yerinde yaptırdığımız dünya standartlarındaki otelle sektörde etkin olarak yer alacağız" dedi. 


Doğu Akdeniz'in incisi Adana'yı görmeye gelenlerin konaklayacağı bir yaşam alanı yarattıklarını belirten Şirin, "Şirin turizm olarak yıllardır düğün salonu, sauna, halı saha ve turizm acentası alanlarında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kentten kazandıklarımızı yine bu kente yatırım yaparak geri veriyoruz. 

Yarattığımız bu eser sadece bir otel değil, aynı zamanda restoran ve kafesiyle hemşehri ve misafirlerimizi yerel damak tatlarıyla buluşturacağımız bir yaşam merkezi' olacak' dedi. 


Murat Şirin, tesisin uzun...