24 / 05 / 2024

şirince köyü 21 aralık

şirince köyü 21 aralık

Şirince Köy Camisi'nde cuma namazı, Selçuk Müftüsü İsmail Satu tarafından kıldırıldı. Satu namaz öncesi verdiği vaazda ve cuma hutbesinde ''kıyamet günü ve ahiret inancı'' konusunu anlattı

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Migros'ta sıvı bulaşık deterjanı 21,90 TL’ye, şarjlı kablosuz mikser 229,90 TL’ye, 4 parça çay seti 89,90 TL’ye düştü!

Migros’taki büyük indirim kampanyasının 11 Ekim’de sona ereceği öğrenildi. Bu doğrultuda, sıvı bulaşık deterjanı 21,90 TL’ye, şarjlı kablosuz mikser 229,90 TL’ye, 4 parça çay seti 89,90 TL’ye düştü. İşte 9 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

İstanbul Balık Hali 21 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Balık Hal fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali 21 Nisan 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, bugün halde hangi balıklar satışa sunuldu? İstanbul balık hal fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 İstanbul Balık Hali fiyat listesi...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 21 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 2067'ye uzatıldı!

Tek-Art İnşaat'ın portföyünde olan Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 21 Aralık 2067 tarihine kadar uzatıldı... 

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Kadıköy'de konut fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Kadıköy‘de ortalama konut satış fiyatı 987 bin 930 TL, geri dönüş süresi 32 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 21 TL olarak belirlendi. 

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 

Kadıköy Osmanağa Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'ndeki bazı parseller ve kadastral boşluğa ilişkin imar planı 21 Mayıs'ta askıya çıktı..

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi'ndeki 3169 ada, 104 parsele ilişkin imar planı tadilatı 21 Mayıs 2018 tarihinde askıya çıktı..

Çatalca Yalıköy imar planı askıda!

İBB, Çatalca Yalıköy'e ilişkin 21 Haziran 2017 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli nazım imar planını bugün askıya çıkardı.

şirince köyü 21 aralık Haberi

şirince köyü 21 aralık

Bir Maya takvimine dayanan ''kıyamet günü'' inanışı nedeniyle ilgi odağı olan Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde kılınan cuma namazında, vaaz ve hutbe konusu ''kıyamet günü ve ahiret inancı'' oldu. 


     Şirince Köy Camisi'nde, Selçuk Müftüsü İsmail Satu tarafından kıldırılan cuma namazına, köy halkı ve ''21 Aralık'ta kopacak kıyametten Şirince'dekilerin kurtulacağı'' söylentisinin yarattığı ilgiyle köye gelen bazı vatandaşlar katıldı. 


     Caminin tümüyle dolduğu namaz öncesi verilen vaaz ile hutbenin konusu da günün anlamına uygun olarak ''kıyamet günü ve ahiret inancı'' oldu. 


     Müftü Satu, verdiği vaaz ve hutbede kıyamet gününün ne zaman olacağının belli olmadığını belirterek, Maya takvimine göre bugün kıyamet kopacağına dair inanışın, tümüyle hurafe ve batıl olduğunu söyledi. 


     Bu arada, cuma namazına gelen vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı'nca...