09 / 05 / 2024

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi açılış

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi açılış

Kağıthane Belediyesi spor yatırımları kapsamında Şirintepe Mahallesi’nde yeni bir spor merkezini, düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç katıldı..

Sultanbeyli Gazi Mahallesi spor tesisi alanı 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, spor tesis alanına ilişkin kreş ( Plan Notu ) 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Pendik Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne spor kompleksi!

Pendik Belediye Başkanlığı, Kaynarca Mahallesi'nde açık ihale usulü ile spor kompleksi yaptıracak. Spor Kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da...

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 milyon TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirilen ‘Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli törenle atıldı..

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli 22 Eylül'de atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli, 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’de törenle atılacak.

Antalya Yeni Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temelini atıyor.

Erzurum Horasan'a spor salonu geliyor!

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.

Afyon'un yeni gençlik merkezi Ağustos'ta tamam!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Ağustos'ta tamamlanacak.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu 2018'de tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi açılış Haberi

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi açılış

Kağıthane Belediyesi spor yatırımları kapsamında Şirintepe Mahallesi’nde yeni bir spor merkezini, düzenlenen törenle hizmete açtı.Mayıs ayı yatırımları kapsamında vatandaşların hizmetine sunulan Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Spor yatırımlarının sağlıklı gelecek nesillerin yetişmesinde önemli rol aldığını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Hizmetler devam ediyor. Özellikle açık ve kapalı spor alanları üretiyoruz. Bunu yanı sıra futbol sahaları üretiyoruz. Belediyemiz bünyesindeki ilgili müdürlüklerimizle halkımıza sunduğumuz hizmeti, gelirlerimizin tam yüzde 25’ini oluşturuyor. Bu alanlarımızla çocuklarımıza ve yetişkinlerimize güvenli üçüncü alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Yani gençlerimizin evleri ve okulları güvenli bir alan, üçüncü güvenli alanları da bizim açık...