28 / 07 / 2024

Sırmaisonun nerelerde şubeleri var

Sırmaisonun nerelerde şubeleri var

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

İstanbul'daki dolar milyoneri sayısı 16 bin 300! Megakent dünyanın en zengin şehirleri arasında!

“Dünyanın En Zengin Kentleri 2023” raporuna göre,  İstanbul'daki dolar milyoneri sayısı 16 bin 300 olarak belirlendi. Peki en çok dolar milyoneri nerelerde? İşte ayrıntılar...

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

Evine, iş yerine veya başka bir yere elektrikli süpürge almak isteyenler için Sinbo, son derece ideal bir elektrikli süpürge piyasaya sundu. Sinbo, son teknolojik özelliklerle donattığını bu elektrikli süpürgeyi çeşitli firmalarda satışa çıkardı.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Bugün elektrikler kesilecek mi? 26 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 26 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Bugün nerede elektrikler kesilecek? İşte 25 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 25 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

En ucuz Dyson dikey süpürge nerede satılıyor? İşte o adresler! Dyson 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Temizlik yapmayı sevenlerin son dönemdeki gözdesi haline gelen Dyson dikey süpürgenin en ucuz nerelerde satıldığı sizler için araştırdık. Diğer dikey süpürgelere göre birçok üstün özelliği olan Dyson süpürgenin en ucuz satıldığı yerlerin 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Osman Sünnetçi kimdir?

KİPTAŞ'ta uygulamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Osman Sünnetçi kimdir? Osman Sünnetçi daha önce nerelerde çalıştı?

Atakule GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7.maddesinin yeni şekli ve şirketin merkez ve şubeleri başlıklı 3.maddesinin yeni şekli onaylandı. 

12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana ve İstanbul şubeleri birlikte yürüttüğü 12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Sırmaisonun nerelerde şubeleri var Haberi

Sırmaisonun nerelerde şubeleri var

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın ve ablası Elif Dürüst yalnız bırakmadı. Dünyaca ünlü birçok markanın çatal-bıçak ve yemek takımları, aksesuarlar ve dekorasyon ürünlerinin yer aldığı mağazanın davetine katılan hanımlar bol bol alışveriş yaptı. 


Akşam...