05 / 05 / 2024

Sırmasion porselen

Sırmasion porselen

Gümüş ve porselende dünya markalarını satan Sırmasion, yeni mağazalar açacak. Sırmasion 12’li ve de 24’lü sofra takımlarını da kiralayarak müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı planlıyor.

BİM'de Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak!

BİM 29 Eylül Cuma aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Decovita, en beyaz sırlı porselen karoyu üretti!

Decovita, Tasarım ve İnovasyon Merkezindeki 35 kişilik uzman kadrosu ile yürüttüğü özgün Ar - Ge çalışmaları sonucunda, Dünyanın En Beyaz Sırlı Porselen Karosunu üretti.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

Porland Mahpeyker Koleksiyonu ile yeni yılın ışıltısı sofralarınızda!

Porland tasarımcılarının Mandala etkisi ile tasarladıkları Mahpeyker Koleksiyon, zengin sunumu ile eşsiz bir ziyafet keyfi sunuyor.Mahpeyker, Porland’ın özel reçetesi ile üretilen Alumilite porselen yapısına sahip.

Seranit Porselen ürünleriyle farklılık yaratıyor!

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Dış mekan zemin kaplamalarında porselen karolar tercih ediliyor!

Kamusal alanlardan konut iç mekanlarına kadar farklı ölçeklerdeki mimari ve iç mimari projelere sınırsız tasarım özgürlüğü getiren porselen karolar ile tüm açık alanlar iç mekanlar kadar estetik görünüme sahip…

SERKAP: Porselen karolarda doğal ve eskitme görünüm moda!

Mimar ve iç mimarların zemin ve duvar kaplamalarında sıklıkla tercih ettiği porselen karolar, doku, desen ve renk seçenekleriyle yeni sezonda da kusursuz alternatifler sunuyor.

Zemin kaplamalarında yükselen trend: Porselen Karo

Porselen karolar, zengin doku, renk - desen çeşitliliği, estetik görünümleri, dayanıklılıkları, sürdürülebilir ve ekonomik olma avantajlarıyla mimarlar tarafından özellikle büyük metrajlı kamusal projelerde tercih ediliyor...

Sırmasion yeni mağazalar açıyor!

Gümüş ve porselende dünya markalarını satan Sırmasion, yeni mağazalar açacak. Sırmasion 12’li ve de 24’lü sofra takımlarını da kiralayarak müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı planlıyor.

Sırmasion porselen Haberi

Sırmasion porselen

Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Nurhan Karabacak’ın kurduğu Sırmasion, gümüşte Ercuis, porselende Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant, Griffe gibi dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Nişantaşı ile Zorlu Center’daki mağazalarında hizmet veren Sırmasion’da hedef İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde ve Anadolu’da yeni mağazalar açmak.


Satışlarının yüzde 40’ı evlilik listelerinden oluşan Sırmasion, kumbara sistemiyle isteyenlerin tek tabak fiyatı bile ödeyerek evlilik listesine katılmasını sağlıyor. Sırmasion asıl büyümesini ise 12’li ve 24’lü sofra takımlarını kiralayarak yapmayı planlıyor. Sırmasion’da sofra takımlarının fiyatı 3 bin liradan başlıyor, altın kaplama olanlarda 100 bin liraya kadar çıkıyor.


Araplar’dan büyük ilgi


Artık evlilik listelerinin altına alternatif olduğunu, hem hediye alan hem hediye alınan için işi kolaylaştırdığını belirten Şirin Yalçın, “Biz özellikle rakiplerimizde olmayan kumbara sistemiyle herkesin...