05 / 05 / 2024

şırnak ankara seferleri

şırnak ankara seferleri

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Anadolu Jet'in Şırnak-Ankara seferinin başlaması nedeniyle tören düzenlendi. Vali İpek: "Şırnaklının, Cizrelinin mutluluğunu engellemelerine rağmen güzel şeylerin de Şırnak'ta yaşandığını görüyoruz" dedi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

YHT Ankara Garı inşaatında yangın çıktı!

YHT Ankara Garı inşaatında kalıpların alev almasıyla çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Sincan-Kayaş arasındaki banliyö trenlerinin seferleri saat 22.15 itibarıyla yeniden başladı.

Ankara'dan haftada 4 gün ‘direkt’ Dalaman'a uçuş!

Ankara-Dalaman ve Dalaman-Ankara arasında direkt uçuş seferleri 8 Mayıs'ta başlıyor. Uçak seferlerinin mayıs'ta başlayıp eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini olumsuz yönde eklediği belirtiliyor.

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

Arifiye-Pendik arası tren seferleri yeni yılda hizmete başlıyor!

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

1948 yılında Ankara ve İstanbul arası motorlu tren seferleri başlamış!

1948 yılında Ankara ve İstanbul arasında motorlu tren seferleri başlamış. Fransa'dan alınan tren 270 bin liraya mal olmuş. Yugoslavya ve Çekoslovakya'dan da toplam üç tren daha alınacakmış.

Ankara İstanbul hızlı tren hareket saatleri belli oldu!

Ankara-İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren hareket saatleri belli oldu. TCDD, Ankara İstanbul YHT sefer saatlerini açıkladı. İşte Ankara ve İstanbul Pendik arasında karşılıklı hızlı tren seferleri ve hangi istasyonda saat kaçta olacağı bilgileri...

Ankara İstanbul hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz?

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri hangi tarihler arasında ücretsiz olacak? Ankara İstanbul YHT hangi günler arasında ücretsiz? Ankara İstanbul hızlı tren kaç gün bedava? Ankara İstanbul hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz? İşte cevaplar..

İstanbul - Ankara YHT için iki ayrı tören yapılacak!

Ankara - İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri 25 Temmuz'da yapılacak açılış törenleriyle başlıyor. Bu törenlerden biri Pendik'te, diğeri hangi şehrimizde? Cevabı, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın davetiyesi ve tören programında saklı...

şırnak ankara seferleri Haberi

şırnak ankara seferleri


Şırnak'ta Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Anadolu Jet'in Şırnak-Ankara seferinin başlaması nedeniyle tören düzenlendi.


Tören, havalimanına Ankara'dan kalkan ve Şerafettin Elçi Havalimanına inen uçağın gelişi ile başladı. Uçakla gelen AK Parti Şırnak Milletvekili Emin Dindar, BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ve diğer yolcuları Vali Hasan İpek karşıladı.


Çiçeklerle karşılanan vekiller ve diğer konuklar seferlerin başlaması anısına uçak önünde kurdele kesti. Törende konuşan Vali İpek, Anadolu Jet'in Ankara seferinin başlaması dolayısıyla yaşanan mutluluğun Şırnaklılar tarafından paylaşılması dileklerinde...