20 / 07 / 2024

Şırnak Geylani Camii açılış

Şırnak Geylani Camii açılış

Şırnak'da  Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hayata geçirilen Şırnak Geylani Camisi, Başbakan Binali Yıldırım tarafından ibadete açıldı.

Şırnak Geylani Camisi açıldı!

Şırnak'da  Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hayata geçirilen Şırnak Geylani Camisi, Başbakan Binali Yıldırım tarafından ibadete açıldı.

Ağrı Abdulkadir Geylani Camii ibadete açıldı!

Ağrı Valisi Musa Işın, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdulkadir Geylani Camii’nin açılışına katıldı. Kurum amirleriyle Fatih Mahallesine gelen Vali Işın, okunan duaların ardından açılışı gerçekleştirdi.

Hakkari Lale Hatun Camii inşaatı ne durumda?

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şırnak TOKİ Camii ibadete açıldı!

Gündoğdu Mahalle sakinlerinden Fehmi Avcı, caminin Ramazan ayında hizmete açılmasından dolayı memnun olduklarını fakat caminin iç dekorasyonunda eksiklik olduğunu, bunların süratle giderilmesi için yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

Pertevniyal Valide Sultan Camii resotore sonrasında hasar gördü!

Pertevniyal Valide Sultan Camii 'de 3,5 yıl süren restorasyon sonrasında duvarlarda ve zeminde hasarlar oluştu...

Selimiye Camii'nin avizesini arama kurtarma ekibi 2 saatte söktü!

elimiye Camii'nin bakım çalışmaları nedeniyle yerine çıkarılması gereken avize arama ve kurtarma ekibi tarafından söküldü..

TOKİ Şırnak ihalesi 20 Mart, Hakkari ihalesi 25 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Hakkari ve Şırnak'ta inşa edilecek yerleşkelerin ihale tarihlerini belirledi

Samsun Göğceli Camii, tek bir çivi kullanılmadan yapıldı!

Samsun Çarşamba'da yer alan 800 yıllık Göğceli Camii'nin yapımında tek bir çivi bile kullanılmadı...

Şırnak Silopi Termik Santrali'nin ilk ünitesi bugün açılıyor!

Yapımına Ciner grubu tarafından 2006 yılında başlanan Şırnak Silopi Termik Santrali'nin ilk ünitesi bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla açılacak...

Yıldız Hamidiye Camii restore edilecek!

1886 tarihinde yapılan Yıldız Hamidiye Camii, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilecek...

Diyarbakır İbn-i Sina Camii için tapu kayıtları bekleniyor!

1944 yılında çeltik fabrikasına dönüştürülen İbn-i Sina Camii'nin ne olacağı Tapu Müdürlüğü'nden gelecek kayıtlar belirleyecek...

Çamlıca Camii'ne Ahmet Vefik Alp'ten altın kubbe önerisi!

Profesör Doktor Ahmet Vefik Alp'ten Çamlıca Tepesi'ne yapılacak Çamlıca Camii projesine altın kubbe önerisi geldi. Ahmet Vefik Alp Çamlıca Camii Proje Yarışması'nda 1. Mansiyon ödülü aldı..

Ahmet Vefik Alp: Büyük Çamlıca Tepesi Camii önemli bir proje!

Ahmet Vefik Alp: Büyük Çamlıca Tepesi Camii Istanbul siluetine etki yapacak önemli bir projedir. Bu konuda açılan proje yarışması süresinin çok kısa olması nedeniyle yarışmaya tamamlanmamış bir proje gönderebildim

Şırnak Geylani Camii açılış Haberi

Şırnak Geylani Camii açılış

Çeşitli açılışlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere beraberindeki bakanlarla Şırnak'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Cizre ilçesinde hükümet konağı önünden vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Yıldırım, cuma namazını kılmak için geldiği, Türkiye Diyanet Vakfınca yapılan Geylani Camisi'nin açılışını da gerçekleştirdi. 

Açılış törenine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Şırnak Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı ile diğer yetkililer...