06 / 05 / 2024

Şırnak ihya çalışmaları

Şırnak ihya çalışmaları

Çevre ve Şehirclik Bakanı Özhaseki, Şırnak'a gitti, bölgedeki sorunları değerlendirdi. Özhaseki, ''İnşallah oraları da inşa ve ihya edip buradaki vatandaşların gönüllerini kazanma yolunda ciddi adımlar atıyoruz" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Şırnak'ta dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Terör örgütü PKK'nın tahrip ettiği Şırnak'ın yeniden imarı için devlet tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bölgede belediyenin yaptığı hizmetlerle kentte dönüşüm yaşanıyor. 

Şırnak İdil'e villa tipi 340 konut yapılacak!

İnşa ve ihya çalışmaları kapsamında, Şırnak'ın İdil ilçesinde villa tipi 340 konut yapılacak. Konutların, kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Cizre’de hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri, Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların sona ermesinin ardından iki haftada hasar tespit çalışmalarını tamamladı. Cizre’de konut ve işyerinden oluşan 20 bin 161 yapı incelendi.

Cizre'de imara açılan sokakların altyapı çalışmaları başladı!

Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi, Sur Mahallesi Şahin Tepesi’nde imara yeni açılan cadde ve sokaklarda alt ve üst yapı çalışmalarına başladı.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Ali Fakih Sıbyan Mektebi'nin restorasyon çalışmaları sona erdi!

Fatih Belediyesi,10 yıldır sürdürdüğü restorasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sümbül Efendi Mahallesi’nde yıllardır ihya edilmeyi bekleyen Ali Fakih Sıbyan Mektebi,Fatih Belediyesi’nin titiz restorasyon çalışmaları sonucu gün ışığına çıkarıldı

Fatih, restorasyon çalışmalarıyla küllerinden doğuyor!

Üç dünya imparatorluğuna başkentlik yapmış, Büyük medeniyetlerin, farklı din, dil ve kültüre mensup milyonlarca insanın izlerini taşıyan Fatih'te yapılan restorasyon çalışmalarıyla ilçede tarih ve kültür ihya oluyor...

Nefes Rezidans'ta erken teslim çalışmaları sürüyor! 60.800 TL'ye!

Rüya Nefes Residence projesi kapsamında erken teslim için inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Projede fiyatlar 60 bin 800 liradan başlıyor

Dünyada köprülere bakım çalışmaları nasıl yapılıyor?

Gelişmiş ülkelerde çok daha kapsamlı köprü yenileme ve bakım çalışmaları ortalama 2 ay içinde bitiriliyor

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

Şırnak ihya çalışmaları Haberi

Şırnak ihya çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Devletin buradaki vatandaşa karşı, özellikle şefkat kanadını uzattığı bir dönem başladı. İnşallah oraları da inşa ve ihya edip buradaki vatandaşların gönüllerini kazanma yolunda ciddi adımlar atıyoruz." dedi.


Özhaseki, Beytüşşebap ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra cesedi bulunan Beytüşşebap AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve korucu Naci Adıyaman için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen törene katıldı.


Bakan Özhaseki, törenin ardından yaptığı açıklamada, "Bir toprak parçasının vatan olması kolay olmuyor. Orada mutlaka uğruna fedakarlık eden, ezan için, bayrak için fedakarlık eden insanların kanları gerekiyor. Yüzyıllar boyunca Anadolu topraklarında biz yaşadık. İlk bu topraklara gelip yaşadığımız andan itibaren buraları vatan edebilmek adına birçok insan şehit oldu. Herhalde ailesinde şehit olmayan hiç kimse de yoktur....