02 / 05 / 2024

şırnak silopi yeni stadyumu  

şırnak silopi yeni stadyumu  

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

3 ildeki 10 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık kira bedelleri açıklandı! 

Şırnak Silopi, Ankara Keçiören ve Yozgat Çayıralan'da yer alan toplam 10 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili tüm detaylar...

O ilde 8 taksitle 690 metrekarelik arsa satılıyor! Konut imarlı arsa için Eylül fırsatı! 

Şırnak Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak Köyü'nde yer alan konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Şırnak Silopi'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler...

O ilde 1 adet arsa ile 2 adet arazi 8 taksit imkanıyla satılıyor! Büyük fırsat! 

Şırnak Silopi Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak ve Karaköy Köyü'nde yer alan 1 adet arsa ile 2 adet ham toprak araziyi 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Şırnak Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi heyecanla karşılandı!

Şırnak'ta terörden temizlenmiş olan Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi, çevre köylerde büyük sevinç uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

TOKİ Şırnak'ta 139 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 139 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

Şırnak Silopi'de 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Silopi İcra Dairesi Şırnak Silopi'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 644 bin 220 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Şırnak İli Merkez İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli Lise İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 2 Haziran'da gerçekleştirecek.

Şırnak'ta terör mağduru aileler yeni evlerine kavuştu!

Şırnak'ta yeni evlerine kavuşan terör mağduru 123 aile yeni büyük sevinç yaşadı...

şırnak silopi yeni stadyumu   Haberi

şırnak silopi yeni stadyumu  

Şırnak'ın Silopi ilçesine 3 ay sürede inşa edilen yeni stadyum için tüm çalışmalar tamamlandı. Sabah'tan Mehmet Demirhan'ın haberine göre; ilçede ilk kez gece aydınlatmalı stadyum faaliyete geçti. Silopi'de çeşitli spor faaliyetlerine ev sahipliği yapacak olan stadyumun 3 milyon 800 bin liraya mal olduğu açıklandı.

Stadyuma ayrıca yapılan ek tribünler ile seyirci kapasitesi 2 bine çıktı. Silopi stadyumunda oynayan çocuklar ise, stadyumun yapılmasında dolayı oldukça mutlu olduklarını söylediler. Daha önce çamurlu sahada spor yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen çocuklardan Barış Gezer, artık daha temiz bir sahada spor yapacakları için mutlu olduklarını söyledi. Bir başka çocuk Mehmet Yılmaz ise Silopi'de ilk kez aydınlatmalı stadyum gördüklerini ve artık gecede spor yapabilecek olmasından dolayı sevinçli olduğunu ve stadyumun yapımında emeği gecen herkese çok teşekkürlerini...