29 / 04 / 2024

şırnak terör mağduruna ev

şırnak terör mağduruna ev

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerden temizlenen Silopi ilçesinde terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için inşası tamamlanan konutların sahipleri kura ile belirlendi.

Bakanlıktan son dakika müjdesi geldi! Belgesiyle gelen kişi başı 1200 TL yardımı anında kapacak!

Bugün itibariyle Türkiye Cumhuriyeti'nin terör mağdurları ve ailelerine aylık 1200 TL ödeme yapacağı resmi olarak açıklandı. Haberin devamını okuyun…

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Suç Gelirlerinin Aklanmamasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Şırnak'ta terör mağduru aileler yeni evlerine kavuştu!

Şırnak'ta yeni evlerine kavuşan terör mağduru 123 aile yeni büyük sevinç yaşadı...

Şırnak'ta terör mağduru 929 aile yeni evlerine kavuştu!

Şırnak'ta çekilen kura ile terör mağduru olan 929 aile yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı...

Muş Şenyaylalılar terör nedeniyle yıkılan evlerini yeniden inşa ediyor!

Muş'ta, seneler önce terör örgütü PKK'nın baskısı sonucu köylerinden göç etmek zorunda kalan vatandaşlar, yıkılan konutlarının yerine yenilerini inşa ediyor.

Hakkari'de terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa ettiriilen 3 bin 63 konuttan 986'sı daha hak sahiplerine teslim ediliyor.

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

şırnak terör mağduruna ev Haberi

şırnak terör mağduruna ev

Şırnak'ta güvenlik güçlerice gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla PKK'lı teröristlerden temizlenen Silopi ilçesinde terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için inşası tamamlanan konutların sahipleri kura ile belirlendi. Basın mensuplarının edindiği bilgilere göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, çukur kazan, barikat kuran, evlere, yollara, çukur ve barikatlara patlayıcı tuzaklayan, yaşamı hiçe sayan saldırılar gerçekleştiren teröristlere yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca yürütülen operasyonların tamamlandığı bölgelerde terör mağdurlarını yeni konutlarına kavuşturmak için başlatılan çalışma sürüyor. 


OTEL HAYATINA SON 


Müşterek operasyonlarla teröristlerden temizlenen il ve ilçelerde terör saldırılarından duydukları endişe nedeniyle evlerini terk ederek devletin yardımıyla kiraladıkları evlere yerleşen, devlet tarafından otellerde misafir edilen ailelerin en kısa sürede konutlarına kavuşması için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve...