11 / 05 / 2024

şırnak uludere binaları

şırnak uludere binaları

Şırnak'ın uludere ilçesi yeniden inşa ediliyor. İlçede yüksek katlı binaların inşasına başlandı... 

Murat Kurum: Şırnak'ta yıkık dökük bina kalmadı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Şırnak'ta artık eskiye dair yıkık dökük binaların kalmadığını söyledi.

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi ve Şırnak Uludere kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Uludere kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şırnak Uludere projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Şırnak Uludere'de yüksek katlı binalar inşa ediliyor! 

Şırnak'ın uludere ilçesi yeniden inşa ediliyor. İlçede yüksek katlı binaların inşasına başlandı... 

Şırnak'ta terörden hasar gören konutlar yenileniyor!

Şırnak’ta terör örgütünce tuzaklanan patlayıcılar yüzünden hasar gören binaların yerine yapılan 6 bin 500 konuttan 5 bin 730’u tamamlanma aşamasına geldi. 

Şırnak yeniden inşa ediliyor!

Çatışmaların sona gelindiği Şırnak'ta yıkılan binaların yerine yenileri inşa ediliyor. Şehirdeki 8 mahallede yeniden inşa edilmek için harekete geçildi.

Şırnak, TOKİ binaları ile yeniden dizayn edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,Şırnak Silopi'de STK temsilcileri ile bir araya geldi. Bölgede yatırımlara devam edeceklerini bildiren Eroğlu, terör saldırıları nedeniyle yıkılan bölgelerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin muazzam bir imar planına başladığını ifade etti.

Şırnak'taki binalar neden yıkılıyor?

İHD Şırnak Şubesi Başkanı Emirhan Uysal, ''Taşeron firma işçileri demirin fazla olduğunu tespit ettikleri binalara ön cepheden bakanlık mühendislerinin göreceği şekilde hasar veriyorlar. Böylece kontrole gelen mühendis yıkım kararı veriyor”dedi.

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı!

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı. Konut teslimleri projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. İşte Konut teslim programı..

TOKİ Şırnak Uludere'de 7 adet konutun başvuruları başladı!

TOKİ Şırnak Uludere'de 7 adet konutun başvuruları başladı. Başvurular TC. Ziraat Bankası A.Ş.'nin tüm Şubeleri tarafından 2 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Şırnak Uludere başvuruları için son gün! 95 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak Uludere Toplu Konut Uygulaması kapsamında 16 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Uludere başvuruları için son gün...

TOKİ Şırnak Uludere 2014 kampanyası!

TOKİ Şırnak Uludere'de 16 adet konutu satışa sunuyor. Baivuru önceliğine göre kurasız olarak satılacak daireler için başvurular 13 Ocak tarihinde başladı. TOKİ Şırnak Uludere 2014 kampanyasında başvuru süresi 31 Mart 2014 tarihinde sona erecek...

şırnak uludere binaları Haberi

şırnak uludere binaları

Uludere ilçesi, yeniden inşa ediliyor. Kerpiç evlerin yoğunlukta bulunduğu ilçede, iş insanlarının dönmesiyle yüksek katlı binaların inşa edilmeye başlandı.  

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz, batı şehirlerde yaşayan iş insanlarının huzur ve güven ortamının oluşturulmasından sonra memleketine döndüklerini ifade etti.

Solmaz "Devlet yatırımlarımızı söylemek gerekirse bakanlığımızın ve valiliğimizin destekleriyle birçok projemiz hayata geçti, geçilmeye devam ediyor" diye konuştu.

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Serik Hükümet Konağı arsasının tapusu...