20 / 05 / 2024

Sirrus Town ÇED kararı

Sirrus Town ÇED kararı

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Maslak Spine Tower'ın ÇED raporu olumsuz!

İstanbul Mimarlar Odası, Soma’daki kömür madeninde 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding’e ait Maslak’taki Spine Tower için ÇED ( Çevre Etki Değerlendirme ) olumsuz raporu düzenledi.

Özyurtlar N Town Esenyurt!

Konutların 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Özyurtlar N Town Esenyurt projesinde banka kredili ve peşin ödemelere özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor...

Spine Tower'ın ÇED raporu olumsuz!

İstanbul Mimarlar Odası, Soma’daki kömür madeninde 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding’e ait Maslak’taki Spine Tower için ÇED (Çevre Etki Değerlendirme) olumsuz raporu düzenledi.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin Revize ÇED Raporu açıklandı!

Mersin'nin Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi'ne yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS), Çevre ve Şehircilik Bakanhğı'na sunulan 3 bin 600 sayfadan oluşan revize ÇED raporu açıklandı.

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

Akkuyu'nun ÇED raporu açıklandı!

Mersin'in Gülnar İlçesi'nde yapılacak Akkuyu nükleer Güç Santrali'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulan 3 bin 600 sayfadan oluşan revize Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu açıklandı.

ÇED raporu ne kadar sürede alınır?

Yeni proje ve gelişmelerin çevreye olabilecek sürekli veya geçici potansiyel etkilerinin içine alacak şekilde analizi ve değerlendirmesinin yapılmasına Çevresel Etki Değerlendirmesi deniyor. Peki, ÇED raporu ne kadar sürede alınır?

ÇED raporu neden gereklidir?

Yatırıma ve Çevre İzin işlemlerine başlamak için ilk adım olarak ifade edilen Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu neden gereklidir? Çevresel Etki Değerlendirmesi raporunun faydaları nelerdir?

ÇED raporu için nereye başvurulur?

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci dünyada bütüncül - önleyici çevresel planlama konusunda kullanılmakta olan en etkin çevre yönetimi aracı olarak tanımlanıyor. Peki, ÇED raporu için nereye başvurulur?

ÇED raporu nasıl alınır?

Çevresel Etki Değerlendirmesi raporu; yeni proje ve gelişmelerin çevreye olabilecek sürekli veya geçici potansiyel etkilerinin sosyal sonuçlarını içine alacak şekilde analizi ve değerlendirilmesine deniyor. Peki, ÇED raporu nasıl alınır?

ÇED raporu gerek yoktur nasıl alınır?

Çevre izin işlemlerine başlama için ilk adım olarak görülen Çevresel Etki Değerlendirmesi nasıl yapılır? ÇED raporu süreci nasıl gelişir? İşte,ÇED raporu gerek yoktur nasıl alınır?

ÇED raporu nedir?

Çevresel Etki Değerlendirmesi raporu çevre İzin işlemlerine başlamak için ilk adım sayılıyor.Çevresel Etki Değerlendirmesi belirli bir proje veya gelişmenin, çevre üzerindeki etkilerinin sürece deniyor. Peki bu süreçte hazırlanan ÇED raporu nedir?

Sirrus Town ÇED kararı Haberi

Sirrus Town ÇED kararı

Lara Kemerağzı'nda bir bloğunda 10 adet ofis ve işyeri, diğer bloğunda 281 daire ve ortak kullanım alanlarının bulunduğu rezidans, 5 yıldızlı otele dönüştürülüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'da ÇED süreci başlanan Sirrus Town Turizm Konaklama Tesisi" projesi Pınarlar Dayanıklı Tüketim Mad. Turz. Emlak ve İnş. San. Tic. A.Ş. tarafından hayata geçirilecek. Projeye göre A blokta yer alan ofis ve iş yerlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacak. 


Tamamlanan B blokta 281 daire ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, aletli jimnastik salonu, Türk Hamamı, sauna. buhar odası, çocuk oyun alanı açık otoapark, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanlarının yer aldığı yapıda, daire katlarında gerekli düzenleme ve tadilat çalışmalarının yapılarak, 487 oda (1092 yatak) kapasiteli Turizm Konaklama Tesisine dönüştürülecek. Otelde 423 standart oda, 5 Bedensel...