19 / 07 / 2024

Sisdağı Şenlikleri

Sisdağı Şenlikleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde düzenlenen Sisdağı Şenlikleri'ne konuk olacak

ŞOK'tan dev kampanya! 1000 üründe yüzde 50 indirim

ŞOK Marketler, “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri” kapsamında büyük bir indirim kampanyası yapıyor. ŞOK Marketler, Ekim ayı boyunca toplam 1000 üründe yüzde 50’ye varan indirime gidecek.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

A101’de Xiaomi Redmi 9C’yi aldın aldın! Bu fırsat kaçmaz! 3 Ekim 2022 fiyat listesi

A’dan Z’ye tüm ürünlerin satışı yapılan A101’de akıllı telefon şenlikleri ‘Aldın Aldın’ kampanyası ile devam ediyor. A101’in resmi web sitesinde Xiaomi Redmi 9C, uygun fiyatlara satılıyor. İşte detaylar…

A101’den Xiaomi Redmi 9C çılgınlığı! Aldın aldın! İndirimli fırsat kaçmaz! 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Milyonların marketi A101’de akıllı telefon şenlikleri devam ediyor. A101’in resmi internet sitesinde Xiaomi Redmi 9C serisi ‘Aldın aldın’ kampanyası ile uygun fiyatlara satılıyor. İşte detaylar…

Trabzon Sisdağı Yaylası'ndaki 10 kaçak yapı yıkıldı!

Trabzon ilinin Şalpazarı ilçesinde yer alan yaylalardaki 10 kaçak yapı yıkıldı. Yıkım ekipleri Sisdağı Yaylası'nda 2, Pazaryeri mevkisinde 3, Hanyanı mevkisinde de 5 olmak üzere 10 kaçak yapıyı yıktı...

Sisdağı Yaylası'ndaki herkes imar barışına başvurdu!

Trabzon ile Giresun sınırında yer alan Sisdağı Yaylası'nda kaçak yapıda oturan tüm vatandaşlar İmar Barışı'ndan yararlanmak istiyor.

Sisdağı Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Trabzon ve Giresun'un ortak olarak kullandığı Sisdağı Yaylası'nda kaçak olan 11 ev yıkıldı. Doğu Karadeniz'in yaylalarında evi olan vatandaşlar tedirgin oldu...

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Beta Tea, Feshane Şenlikleri'nde standına herkesi davet ediyor!

Feshane Şenlikleri’nde stand açan Beta Tea , farklı ve özel çaylarla donattığı standına herkesi davet ediyor.Beta Tea, birbirinden özel ve ayrıcalıklı tatları Feshane Şenlikleri’ nde yer alan standında misafirleriyle buluşturuyor.

Doğu Karadeniz şenlikleri Ramazan'dan sonra başlayacak!

Kürtün Kaymakamı Enver Özderin yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz 'deki en önemli yayla şenliklerinden olan Kadırga, Kazıkbeli ve Güvende yayla şenliklerinin ramazan bayramından sonra yapılacağını bildirdi.

Sinpaş Bosphorus City'de Ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine ev sahipliği yapıyor.

Yenikapı Şehir Parkı'ndaki Ramazan Şenlikleri'ne 25 bin kişi katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı Şehir Parkı’nda modern itfaiyeciler ile eski dönem tulumbacıları vatandaşlarla buluşturdu. Pistonlu tulumbadan su çekerek yangın tatbikatına katılan vatandaşlar geçmiş dönemleri yeniden yaşadı.

Sisdağı Şenlikleri Haberi

Sisdağı Şenlikleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde düzenlenen geleneksel Sisdağı Şenlikleri'ne katılacak.


Sisdağı Şenlikleri kapsamındaki etkinlikler,14 Temmuz 2012 Cumartesi günü 10:00-18:00 saatleri arasında...