02 / 05 / 2024

şişecam kredi garantörü

şişecam kredi garantörü

Trakya Cam Sanayii A.Ş ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş bağlı ortaklığı olan ve Rusya'da faaliyet gösteren Automative Glass Alliance Rus ZAO şirketinin HSBC'den kullandığı 35 milyon dolarlık krediye garantör oldu...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden dev indirim! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve ve sebze... 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif market, haftanın fırsat ürünlerinin kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve, sebze ve daha pek çok üründe indirim yaptı! Peki, bu hafta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

Dikkat! Kredi kullandırım ücretleri artırıldı!

Kredi kullandırım ücreti için daha önce kullandırılan kredinin yüzde 1'ini aşamayacağı şeklinde belirlenen sınır, yüzde 1,1'e yükseltildi.

İzmit Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebi!

İzmit Belediyesi mecliste yarın düzenlenecek olan toplantıda Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebini görüşecek.

Arçelik'in akıllı fabrikasının inşası için kredi desteği!

Arçelik'in Romanya’daki iştiraki Arctic çatısı altında inşa edilen fabrikası için kredi desteği geldi. Firma, Avrupa Yatırım Bankası’yla (AYB) 68 milyon Euro’luk kredi anlaşması imzaladı.  

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Şişecam Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı!

Şişecam Düzcam, sektörün en prestijli fuarlarından biri olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı.

Şişecam'dan Balıkesir'de 400 milyon TL'lik yatırım!

Şişecam Topluluğu ile Balıkesir Sanayi Odası arasındaki protokol kapsamında gelecek yıl üretime başlaması hedeflenen cam elyaf üretim tesisi için imzalar atıldı.

şişecam kredi garantörü Haberi

şişecam kredi garantörü

Trakya Cam'dan yapılan açıklama şöyle:


Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarımızdan Automative Glass Alliance Rus ZAO şirketinin HSBC Bank plc.'den 35.000.000 USD eşdeğeri tutarında Ruble kredi alınmasını temin etmek amacıyla 7 yıl vadeli kredi için Şirketimiz ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin müşterek ve müteselsilen garantör olunmasına karar...