07 / 05 / 2024

Şişecamın aldığı ödüller

Şişecamın aldığı ödüller

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu Communicator Awards’dan 5 ödül aldı

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Renault satış sonrası pazardaki dijital dönüşümü için Fixter'ı aldı

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

İzmirli emlakçılar sertifikalarını aldı!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (İESOB) ile İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) tarafından düzenlenen Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimleri tamamlandı. Sınavı kazanan 25 kişi serfikalarını aldı.

Bilgili Grup Miami’deki ünlü Raleigh Otel’i satın aldı!

Bilgili Grubu Amerika’da büyümeyi sürdürüyor. Firma, Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Şişecamın aldığı ödüller Haberi

Şişecamın aldığı ödüller


Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu’nun web sitelerine pazarlama ve iletişim alanındaki en prestijli uluslararası ödül programı olan ‘Communicator Awards’dan ödül yağdı.

The Academy of Interactive and Visual Arts (AIVA) jürisi tarafından değerlendirilen ve 23 yıldır düzenlenen ‘Communicator Awards’da, Şişecam Düzcam, Şişecam Cam Ambalaj, Richard Fritz Holding GmbH ve Denizli Cam web siteleri, “Web sayfalarında profesyonel hizmet” kategorisinde ‘Üstünlük Ödülü’ne (Award of Distinctio) layık görülürken, Isıcam Sistemleri web sitesi ise ‘Mükemmelik Ödülü’nün ( Award of Excellence) sahibi oldu.


06.06.2017 – Düzcam, Cam Ev Eşyası, Cam Ambalaj ve Kimyasallar olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde hayata geçirdiği Şişecam Düzcam,...