03 / 05 / 2024

şişli ahşap bina yangın

şişli ahşap bina yangın

Şişli'de çıkan yangında, itfaiye ekiplerine rağmen iki katlı ahşap bina tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi, paniğe kapılan Ganalı bir kadın sinir krizi geçirdi.

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

40 bin TL'ye ahşap ev sahibi olabilirsiniz!

Serkan Bilgin isimli bir Youtube içerik üreticisi, 40 bin TL'ye ahşap bir ev yaptı. İşte yapım aşamaları ve maliyeti...

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Şişli'de inşaat gerginliği 

İstanbul Şişli’de yeni inşa edilen bina gerginliğe neden oldu. Yeni yapılan bina yanında yer alan binaya dayanarak binanın camlarının önünü tamamen kapadı. 

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Ahşap bina dönemi başlıyor!

Kovid-19 pandemisinde doğaya dönüşle beraber ahşap yapılara rekor ilgi gösteriliyor. Orman Genel Müdürlüğü, ahşap kullanımının yaygınlaştırılmasına ilişkin proje hazırladı. Projenin detayları TBMM'ye sunulan raporda anlatıldı.

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

şişli ahşap bina yangın Haberi

şişli ahşap bina yangın

urtuluş, Eskişehir Mahallesi, Avşar Sokak'ta bulunan 2 katlı ahşap binada iddialara göre elektrik sobasından dolayı gece saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. Bekar gençlerin kaldığı dairede başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bütün binayı sardı. İhbar üzerine olay yerine önce Beyoğlu itfaiye ekipleri, daha sonra da takviye olarak Şişli ve Fatih ekipleri sevk edildi. Yangın yaklaşık 2 saatte söndürüldü, ancak ahşap bina kullanılamaz hale geldi. 

Bu arada, yangının çıktığı binanın yanındaki apartmanda oturan Gana uyruklu Ayşe isimli bir kadın, yangın sonrası sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Düzgün olmayan Türkçe'siyle basın mensuplarına, ''2 gece önce rüyamda evimizin yandığını gördüm. Yangında 2 buçuk yaşındaki oğlum Ghing'in öldüğünü, erkek kardeşim Calins'in de yaralandığını görmüştüm. Rüyam gerçek oldu ancak oğlum ölmedi, kardeşim de yaralanmadı. Allahım'a şükürler...