06 / 05 / 2024

şişli Gedik Yatırım adres değişikliği

şişli Gedik Yatırım adres değişikliği

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

İştirak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İştirak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Atakan Şakar tarafından kuruldu.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Altın ve Doları Sollayacak Yeni Yatırım Aracı: İslam Memiş'in Öngörüsü Nedir?

Altın, dolar ve euro yatırım araçlarına alternatif bir araç daha geldi. Parasını ona yatıranlar büyük kazançlar elde edecekler. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, işte o yatırım aracı hakkında önemli bilgiler ve görüşlerini paylaştı. Memiş’in bahsettiği o yatırım aracı ile ilgili detaylar…

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Yatırımın yeni gözdesi SPAC’lar nedir?

SPAClar, Türk sermaye piyasası hukukunda “Birleşme Amaçlı Ortaklık” olarak adlandırılmaktadır. Geleneksel halka arzlara alternatif olarak, özel şirketleri birleşme yoluyla halka açmak için listelenen yatırım araçları, son iki yılda hacim ve popülerlik açısından patlama yaşadı.

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

şişli Gedik Yatırım adres değişikliği Haberi

şişli Gedik Yatırım adres değişikliği

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim kurulu üyeleri yukarıda  belirtilen tarihte şirket merkezinde toplandı.


1. Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Şişli Şubesi adı altında faaliyet gösteren Şişli Şubemizin, yatırımcılara daha iyi fiziki şartlarda hizmet verebilmek  amacıyla, faaliyet gösterdiği " Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Levent Loft Residence No:201 K:6 D:106 Şişli/İstanbul" adresinden "Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Apa Giz Plaza No:191 K:8 D:15-16 Şişli/İstanbul" adresinde nakledilmesine, 


2. Şişli Şubesinin 01.03.2016 tarihi itibarı ile yeni adresinde faaliyet göstermesine,


3. İşbu kararın tescil ve ilanına, adres değişikliği hakkında ilgili merciilere gerekli bilgilerin verilmesine,


Oybirliği ile karar...