01 / 10 / 2024

şişli hilton oteli ne zaman açılacak

şişli hilton oteli ne zaman açılacak

Türkiye’de 3. köprü başta olmak üzere önemli projelerin inşasını sürdüren IC Holding 700 milyon liralık yatırımla tamamladığı oteli ocak ayında açacak. Otel 41 katlı bir kule ve kongre merkezinden oluşuyor....

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Şişli Hilton Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Taahhüt ettiklerini yerine getirmeyen şirketler sebebiyle Hilton Sitesi sakinleri deprem korkusuyla yaşıyor. Sözleşmelere rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Sakinlerden Yöremen, “Herkes korkarak oturuyor. Biz hâlâ riskli yapı ve riskli alan belgesi almış bu yerde oturmak zorunda bırakılıyoruz” dedi.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Kastamonu Hilton Oteli için Kuzeykent önerisi!

Reysaş Holding’in patronu Durmuş Döven, dün teknik ekibiyle birlikte özel uçağını kullanarak geldiği şehrimizde, kurmayı planladığı Hilton Oteli konusunda Vali ve Belediye Başkanı’yla görüşmelerde bulundu.

İzmit Kartepe'ye Double Treeby Hilton Oteli geliyor!

Kartepe’de Mustafa Satı tarafından yapılan ve 35 milyon dolarlık dev bir bütçeye sahip olan Bureau projesi kapsamında hayata geçecek 338 yataklı ve 5 yıldızlı Double Treeby Hilton Oteli için imzalar atılıyor.

Çanakkale'de Hilton Oteli için imar izni!

Çanakkale Belediye Meclisi'nce yapılan olağanüstü toplantıda, kente Hilton Oteli yapılması amacıyla 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Çanakkale Hilton Oteli için imar izni verildi!

Çanakkale'de Hilton Oteli yapılması amacıyla 1 emsal, 7 kat görünümlü 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni kabul edildi.

Şişli Queen Bomonti iletişim!

Şişli Queen Bomonti iletişim için 444 14 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satış süreci devam eden proje Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Otel'in arasında hayata geçirilecek.

1952 yılında inşası başlanan Hilton Oteli'nin 1955 yılında inşaat hali!

1952 yılında Harbiye'de inşasına başlanan Hilton Oteli'nin inşası 1955 yılında tamamlanmak üzereymiş. 10 Haziran 1955 tarihinde film yıldızları eşliğinde açılışı yapılacak olan otelin değeri 40 milyon liraymış.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

İstanbul Marriott Oteli Şişli’nin Genel Müdürlüğü’ne Thomas Eder atandı!

Yılsonunda İstanbul Şişli’de hizmete girecek olan İstanbul Marriott Oteli Şişli’nin Genel Müdürlüğü’ne Thomas Eder atandı...

şişli hilton oteli ne zaman açılacak Haberi

şişli hilton oteli ne zaman açılacak

IC Holding tarafında inşa edilen Hilton Bomonti’de yer alan 3 bin 200 kişi kapasiteli, 9 metre yüksekliğindeki balo salonu, aynı zamanda İstanbul’un ‘kolonsuz’ en büyük salonu olma özelliğini taşıyor.


Bu büyüklükte açıklığı kolonsuz geçebilmek için çelik konstrüksiyon kullanıldı. Dev balo salonunun yapımında toplam 1300 ton çelik kullanılırken, tüm kaynak noktaları ayrı ayrı röntgenlendi. 


Türkiye’de 3. köprü başta olmak üzere önemli projelerin inşasını sürdüren IC Holding 700 milyon liralık yatırımla tamamladığı oteli ocak ayında açacak. Bomonti bira fabrikası arazisinin kullanım hakkını 49 yıllığına 60 milyon TL’ye alan IC Holding oteli inşa ederken ihale şartnamesindeki kongre ve konaklama odaklı yatırım şartına sadık kaldı. Otel 41 katlı bir kule ve kongre merkezinden oluşuyor. Otelde 829 odanın yanı sıra 3 bin 200 ve 1000 kişi...