06 / 05 / 2024

şişli Mecidiyeköy Nurol Tower satılık

şişli Mecidiyeköy Nurol Tower satılık

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Mecidiyeköy'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesinde yer alan konu alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Şişli Mecidiyeköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

İBB'den büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkadı. Arsanın satış bedeli 3 milyon 626 bin 440 TL olarak belirlendi.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli Feriköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 1263 ada, 20 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Şişli Feriköy parselasyon planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 10521 ada, 9 parsel, 10526 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

İzmir Çiğli halkı yıkım korkusu yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle Çiğli'de 33 ev zarar görmüştü. Evlerinin yıkılmasından korkan ilçe sakinleri çözüm bekliyor. 

Halk GYO Şişli binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Şişli Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Mecidiyeköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Mecidiyeköy'de bulunan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu ofisin satış bedeli 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

şişli Mecidiyeköy Nurol Tower satılık Haberi

şişli Mecidiyeköy Nurol Tower satılık

70 metrekareden 3000 metrekareye kadar farklı ihtiyaçlara uygun ofis seçeneklerinin yer aldığı Nurol Tower’ın zirve katları ve baza bölümünde yer alan tam kat ofisler, hemen teslim avantajıyla ilk kez beğeniye sunuluyor. İstanbul’un en değerli lokasyonunda konumlanan Nurol Tower, nesiller boyu çok kazandıracak bir yatırım imkanı olarak fark yaratıyor.  


İstanbul’a seçkin projeler kazandıran Nurol GYO’nun Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, konforu ve çok kazançlı bir yatırımı, mükemmel bir projeyle sunuyor.


Ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu buluşturan Nurol Tower’da “Kule Ofisler”, “Zirve Katlar” ve baza bölümünde yer alan tam kat “Merkez Ofisler”, en ince ayrıntısına kadar titiz bir çalışmayla tasarlandı. Farklı ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak hizmetler sunan Nurol Tower; çarşı, dükkan, restoran ve kafeleri ile hayatı kolaylaştırıyor. Nurol Tower’daki...