28 / 04 / 2024

Şisli Özel Açı ve Fen Lisesi

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

İş Bankası'ndan o meslek grubuna özel açıklama!

İş Bankası'ndan bir meslek grubuna yönelik açıklama yapıldı. Banka o meslek grubuna kredi imkanı tanıdı. İşte detaylar...

Altını olanların kafasındaki sorular silinecek! İslam Memiş altını olanlara öyle tüyo verdi ki…

İslam Memiş, elinde altını olanlar için bir açıklamada bulundu. İşte elinde altını olan ya da altına dair bilgi almak isteyenlere özel açıklama!

A101 Perşembe aktüel ürünler kataloğu açıklandı! İşte A101 aktüel ürünler kataloğu 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'in 8 Eylül 2022 Perşembe aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, A101'in bu haftaya özel açıklanan Perşembe kataloğunda hangi ürünler bulunuyor? A101'de bu hafta neler indirimde? İşte A101 aktüel kataloğu ve 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Özel ağaçlandırma yapmak isteyene devletten arazi desteği!

Özel ağaçlandırma yapmak isteyenlere OGM büyük bir fırsat sunuyor. Bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarında yapılacak özel ağaçlandırma ve imar ihya başvuruları için müracaatlar başladı. Başvurular Nisan ayı boyunca e-Devlet üzerinden yapılacak.

Özel ağaçlandırma sistemi ile kıyılar imara mı açılıyor?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde özel ağaçlandırma yönetmeliğini kaleme aldı.

Peker GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Peker GYO'ya gönderilen 23 Haziran 2020 tarihli BİAŞ-2-2609 sayılı yazı gereği kapsamında "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden, şirketn payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel açıklama yapılmad

Çanakkale Köprüsü inşaatında 324 kadın çalışıyor!

2022’de açılması planlanan Çanakkale Köprüsü ve otoyolu projesinde 324 kadın çalışıyor. Şantiyede çalışan kadın mühendisler, "mühendisliğin kadını erkeği yok. Biz Türkler bu durumu çok güzel aştık" dediler.

Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi!

Kira ödemesindeki iki aylık gecikme nedeniyle boşaltılmasına karar verilen Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi.

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

300 ova 'tarımsal sit alanı'yla korunacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 5 Aralık Dünya Toprak Günü'ne özel açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, koruma altına alınan ova sayısının 2023 yılına kadar 300'e çıkarılacağını söyledi.

Şisli Özel Açı ve Fen Lisesi Haberi

Şisli Özel Açı ve Fen Lisesi

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...