09 / 05 / 2024

şişli sarıyer havaray

şişli sarıyer havaray

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düşünülen 8 noktadan biri olan havaray Başıbüyük hattının saatte 9 bin ila 33 bin kişiyi taşıması planlanıyor. Havaray hattının uzunluğu ise 3,6 kilometre olacak...

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sarıyer Belediyesi'nden 66 milyon 216 bin TL'ye satılık arsa! 

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Uskumruköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu 2 bin 942 metrekare alana sahip.

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 930 bin 500 TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Çiğli'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Karşıyaka Satış Memurluğu İzmir Çiğli'de yer alan arsayı 19 milyon 40 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

şişli sarıyer havaray Haberi

şişli sarıyer havaray


Havaray Başıbüyük!


İlk aşamada gerçekleştirilmesi planlanan Bostancı Ataşehir Ümraniye hattı yapım ihalesinin finansman modeli ile ilgili çalışmalara başlandı. Gerekli onayların alınmasından sonra bu yılın ikinci yarısında ihale ilanı yapılarak firmalardan teklif istenecek. Etüt proje çalışmaları tamamlanan projenin yaklaşık 772.3 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.


Finans Merkezi’ni D-100 Karayolu, Kadıköy Kartal Metro Hattı, Marmaray ve Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Metro Hattı ile birleştirmek üzere planlanan havarayın, Bostancı Kozyatağı Ataşehir Ümraniye Çakmak güzergahında yapılması hedefleniyor. Yetkililer, diğer havaray hatlarının ise etüt aşamasında olduğunu ve bunlarla ilgili çalışmalara ise önümüzdeki günlerde başlanacağını belirtiyorlar.


Bu hatların, araçlarla birlikte kilometre maliyeti, 25 milyon dolar olarak hesaplanıyor. Havaray ile günde ortalama 40-50 bin yolcu taşınması planlanıyor. Etüt aşamasında olan havaray projeleri şöyle belirlendi:


- Şişli (Zincirlikuyu) – Beşiktaş – Sarıyer...