02 / 05 / 2024

Şişli satılık yeşil alan

Şişli satılık yeşil alan

İstanbul 1. İflas Dairesi; Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan üçgen biçimdeki yeşil alanı 27 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00- 11:10 arasında satışa çıkarıyor.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Milli Emlak'tan İstanbul'da 15.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir, Şişli ve Bakırköy ilçelerinde mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğüne ait taşınmazları 15 milyon 860 bin TL'ye satıyor. 

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Kaş'ta 6.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kaş İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Yalıboyu Mahallesi Köyiçi Mevkii 196 ada 3 parsel ve 1ntalya İli Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi Beşkavaklar Mevkii 167 ada 27 parseldeki  gayrimenkulü 6 milyon 550 bin 229 TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Muş'ta 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muş İli, Merkez İlçesi, Yeşilce Köyü, Sapne Arkı mevkiinde yer alan bina ve tarlası 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 10 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Motto İstanbul Projesi Güneşli satılık!

İstanbul Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede hayata geçirildi. Projede satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor..

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Şişli satılık yeşil alan Haberi

Şişli satılık yeşil alan

İstanbul 1. İflas Dairesi;  Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan Büyükdere Caddesi'ne 50 metre uzaklıktaki üçgen biçimdeki yeşil alanı satışa çıkarıyor. Yeşil alanın toplam bedeli 1 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 27 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00- 11:10 arasında İstanbul 1. İflas Dairesi'nde açık artırma sureti ile yapılacak. 



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

1. İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2007/3


T.C. İSTANBUL 1. İFLAS DAİRESİ


2007/3 İFLAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İl, Şişli İlçe, 2410 Ada No, 43 Parsel No, 101,00 m2. arsa vasıflı, GÜLBAĞ MAH. Mahalle/Mevkii, ÜÇGEN BİÇİMİNDE YEŞİL ALAN, Adresi :GÜLBAHAR (MECİDİYEKÖY) MAH. BÜYÜKDERE CADDESİNE 50 METRE UZAKTA OYA SOKAK VE EREN 1 SOKAĞIN KÖŞESİNDE ÜÇGEN BİÇİMİNDE ÜZERİNDE ARAÇLAR OLAN VE ETRAFI PARMAKLIKLA ÇEVRİLMİŞ...