18 / 05 / 2024

Şişli toprak kayması

Şişli toprak kayması

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Ankara'da toprak kayması nedeniyle bir apartman boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir apartman, bitişiğindeki inşaatının temel kazısında yaşanan toprak kayması nedeniyle tahliye edildi. 

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Şişli Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü uyarmış!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Buca'da 3 katlı apartman toprak kayması sebebiyle tahliye edildi!

İzmir 'in Buca ilçesinde 3 katlı apartman bitişiğindeki temel kazısı nedeniyle meydana gelen toprak kaymasının ardından tahliye edildi.

Kocaeli Alikahya'daki toprak kayması için önlem alındı!

Alikahya'daki toprak kayması tehlikesini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddeyle sokağın birleşme noktasına 16 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde perde duvar yaparak olası toprak kayması tehlikesini ortadan kaldırdılar.

Kağıthane'de toprak kayması!

İstanbul Kağıthane'de toprak kayması nedeniyle iki apartman güvenlik amaçlı boşaltıldı. Vatandaşlar güvenlik nedeniyle evlerinden tahliye edildikten sonra binalar zabıta ekiplerince mühürlendi. Bilirkişi yarın inceleme yapacak.

Beyoğlu'da toprak kayması meydana geldi!

BEYOĞLU'da Bülbül Mahallesi Turan Caddesi'nde süren pansiyon inşaatında toprak kayması oldu. İnşaatta çalışan Ramazan Altun isimli işçi, kayan toprağın altında kaldı.

Bayraklı'da toprak kaymasına 'dolgu'lu önlem!

Bayraklı'da bir inşaat firması tarafından yapılan hafriyat çalışması sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle Bayraklı Belediyesi çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü olası bir kaymayı önlemek için alana hafriyatı dökmeye başladı.

Eyüp'te AVM inşaatında toprak kayması yaşandı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı devam eden AVM inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kanalizasyon bağlantısı için kazılan toprağın kayması ile İlhami Macir isimli 27 yaşındaki inşaat işçisi beline kadar toprağa gömüldü.

Şişli toprak kayması Haberi

Şişli toprak kayması

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 400 öğrencisinin eğitim gördüğü D Blok’un yanındaki AVM ve rezidans inşaatı devam ediyor.


Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Şişli Belediyesi yetkilileri, öğrencilerin “Sıralar, duvarlar titriyordu” diye anlattığı 1 Mart tarihinde yağmur sebebiyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtip, “Uyarımızla ilgili henüz bir çalışma yapıldığı yönünde bilgi almadık. Biz daha önce inşaat çalışmalarıyla ilgili girişimlerde bulunmuştuk. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, inşaat alanın kendi yetki alanlarında bulunduğunu belirterek taleplerimizi reddetti. Şişli Belediyesi olarak bitişiğimizdeki inşaata müdahale edemiyoruz. Yetkimiz dışında” bilgisini verdi.

ÇOK TEHLİKELİ


Geçen yıl başlanan prefabriklerin teslim süreci bitmediğinden çocukların o binada ders gördüğünü dile getiren Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ercan Bodur ise konuyla ilgili olarak, “O...