02 / 05 / 2024

Şişli yıkım tehlikeli bina

Şişli yıkım tehlikeli bina

Şişli’de dün gece oturdukları apartmanın kolonu çatlayan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirmek zorunda kaldılar. Kanser hastası eşiyle komşusunda kaldığını dile getiren Asuman Şenol, “Eşim ağır kanser hastası, yardım bekliyoruz” dedi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Şişli yıkım tehlikeli bina Haberi

Şişli yıkım tehlikeli bina

Dün gece Şişli Feriköy Mahallesi Beyzade Sokak’ta yer alan 8 katlı apartmanın girişinde bulunan marketin içindeki kolon henüz bilinmeyen bir nedenle çatladı. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre çatlamayı fark eden bina sakinleri apar topar binayı boşalttı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, kolonu çatlayan binanın yıkılma ihtimaline karşı çevresinde bulunan dört binayı daha tahliye etti. Ekipler daha sonra kolon üzerinde incelemeler yaptılar. 

İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı mühendis, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde binanın yıkılma ihtimaline karşı bina sakinlerinin şuan için eve girmelerinin tehlikeli olacağı bildirildi. Duydukları korku nedeniyle geceyi dışarıda geçiren bina sakinleri, yetkililerden yardım...