04 / 05 / 2024

şişlide sağlık tesisi

şişlide sağlık tesisi

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Şişli ve Silivri'de yer alan spor tesisi ve sağlık tesisi imarlı 6 arsayı ihaleye çıkarıyor. İhale; 7 Mayıs'ta yapılacak

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Devlet hastanelerine 11.317 sürekli işçi ne zaman alınacak? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Devlet hastanelerine 11.317 sürekli işçi alınacağı ilan edildi. Peki Sağlık Bakanlığı ve İŞKUR beraberliğinde yapılacak ilanlar ne zaman başlayacak? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi alımına ilişkin tüm detaylar...

Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? İşte Sağlık Bakanlığı personel takip sistemi!

Kadroya geçen sağlık çalışanları bu sorgulamayı nasıl yapacaklarını araştırmaktadır. İşte Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? sorusunun yanıtı!

Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 ne zaman yatacak? İşte Sağlık Bakanlığı promosyonuna dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman hesaplara geçeceği merakla araştırılıyor. İşte konuya dair son güncellemeler!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları açıklandı mı? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına dair son gelişmeler merakla takip edilmektedir. İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları açıklandı mı? bu ve buna benzer soruların yanıtları!

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

Vekalet için sağlık raporu nereden alınır?

Vekalet için sağlık raporu alınmalı mı, nereden alınır? bu sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte vekalet konusuna dair öğrenilmek istenilenler!

Sağlık Bakanlığı’na 85 bin personel alınacak! İş arayan sağlık çalışanları buraya

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını bildirdi. Peki, Sağlık Bakanlığı, 85 bin atama başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

İş arayanlara Sağlık Bakanlığı’ndan müjde geldi! 27 bin kişi işe alınacak! İşte başvuru detayları

Sağlık Bakanlığı’ndan 27 bin kişiye güzel haber geldi. Sağlık Bakanlığı 2022 yılının sonuna kadar bünyesine 27 bin personel katacak. Peki, Sağlık Bakanlığı’nda işe girmek için şartlar neler? İşte detaylar…

şişlide sağlık tesisi Haberi

şişlide sağlık tesisi

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Şişli Teşvikiye ve Merkez'de toplam 4 hastane binasını, Kaptanpaşa'da arsayı ve Silivri, Piri Mehmet Paşa'da spor-sağlık tesisi imarlı arsayı ihaleye çıkarıyor. 


İhale; pazarlık usulü ile 07/05/2014 tarihinde saat 14:00’de İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale salonunda yapılacak. İhalenin toplam bedeli ise 39 milyon 234 bin 76 TL olarak belirlendi. 



İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan açıklama;


1 - Yukarıda Tablo 2’de belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmazların üzerlerindeki muhdesatları ile birlikte yükleniciye devredilerek karşılığında Tablo 1’de belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz üzerine Sağlık Bakanlığınca kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan CD’deki avan projeye göre hizmet binası yaptırılmak üzere 2886 Sayılı Kanunun 51/g maddesine göre Pazarlık Usulü ile 07/05/2014 tarihinde...