01 / 05 / 2024

Sistem Barter ve ASAD İnşaat

Sistem Barter ve ASAD İnşaat

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Kıdem tazminatı sorunu çözülüyor mu? Yeni sistem ve detayları

Yeni bir sistem ile çalışanların kıdem tazminatları sorunu çözüme kavuşacak. Bu yeni yapıda, işçilerin birikimleri özel bir fondada bir araya getirilecek ve devlet tarafından bu birikimler garanti altına alınacak. İşte bu konuda bilinmesi gereken tüm ayrıntılar...

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde ayakta kalan 2 binada gündeme gelen sismik izolatör nedir?

Kahramanmaraş depremlerinde iki hastane binası ayakta kaldı. Bu binaların zemininde kullanılan sistem merak konusu oldu. Sismik izolatör olarak kullanılan sistem nedir ve nasıl işe yarıyor?

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilal Oktay tarafından kuruldu.

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Berk Bektaş ve Yunus Emre Özleyen ortaklığında kuruldu.

Vezneciler-Sultangazi Raylı sistem hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Konut alacaklar dikkat! Yeni uygulama hayata geçiyor!

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, konut dolandırıcılığının önüne geçmek için tüzel bilirkişilik sistemini hayata geçirmişti. Yeni sistem İstanbul ve Antalya'da uygulanmaya başlayacak.

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömür tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 00 bin TL sermaye bedeli ile İclal Işıl Sağında kuruldu.

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Kongu tarafından kuruldu.

Sistem Barter ve ASAD İnşaat Haberi

Sistem Barter ve ASAD İnşaat

Çerkezköy Velia Port Projesi'nde daire tipleri 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks olarak tasarlandı. Proje Sistem Barter ve ASAD İnşaat Ortaklığınde hayata geçiriliyor.


Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 282 726 38 29. Projede teslimlerin Temmuz 2016'da yapılması planlanıyor.


Çerkezköy Velia Port ödeme bilgileri kapsamında yatırımcıya özel kiracı veya yüzde 25 pirim garantisi sağlanıyor.  Projede toplam 320 daire bulunuyor.


Tekirdağ Çerkezköy Velia Port'ta sosyal donatı alanları olarak basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, yüzme havuzu, fitness center mevcut.


Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri

0 282 726 38 29

http://www.veliaport.com

Ayşe Büşra...