26 / 07 / 2024

sistem emlak

sistem emlak

Emlak sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren Sistem Emlak yeni yerinin açılışını. Kayseri'den özel olarak getirttiği. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının çaldığı mehter marşıyla yaptı.

Kiralarda zam sınırının kalkması raylı sistem güzergahlarına taşınmaları artıracak!

İzmir, Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün yaptığı açıklamada kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının 1 Temmuz tarihinde sona ermesiyle birlikte raylı sistem güzergahlarına taşınmaların artacağını söyledi. 

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Başkapan tarafından kuruldu.

Emlak sektörü çalışanları hedeflerini nasıl belirlemeli?

Gayrimenkul danışmanı Onur İrtem, emlak sektörü çalışanları için tavsiyelerde bulundu. Sektör çalışanlarına, ilk önce kendilerine bir sistem ve model bulmaya çalışmalarını ve kendilerini motive edecek olan sebepleri keşfetmelerini söyledi...

Taşınmaz Ticaret Yönetmeliği emlakçılığa önemli katkı sağlayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Akyüz; “Kent olarak ilk biz harekete geçtik ve emlakçılara son sistem eğitim verdik. Başarı oranımız yüzde 95 düzeyinde” dedi...

Emlak Bank ucuz arsa bulamayan sektöre umut oldu!

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

İstanbul raylı sistem haritası 2019!

İstanbul her geçen gün metro ağlarıyla örülüyor. Daha konforlu ulaşım için hayata geçirilen projeler emlak fiyatları doğrudan etkiliyor. Peki İstanbul'un metro açısından en zengin ilçesi hangisi? İşte İstanbul'un raylı sistem haritası 2019...

Altın Emlak 20. yılında temsilcileri ile buluştu!

Gayrimenkul sektörünün yerel sermayeli ve eğitim odaklı sistem altyapısına sahip olan emlak zinciri Altın Emlak bu sene 20. yaşına giriyor...

Gayrimenkul sektöründe görünmeyen emlakçılık zırhı!

GDR Danışmanlık Genel Müdürü Cüneyt Güder, "Piyasada  faaliyet gösteren emlak pazarlama firmalarının yüzde 90’a yakını, satış pazarlama sistem eksikliği, yönetimsel eksiklik, koçluk ruhu eksikliği nedeniyle çok ciddi sıkıntı içindeler." diyor...

Emlak Bankası sektöre umut oldu!

Yeniden faaliyete başlayacak Türkiye Emlak Bankası’nın, ‘bitmeyen proje’ ve ‘yüksek kredi faizi’ sorunlarını çözmesi bekleniyor. Gayrimenkul sektörünü yeniden yapılandıracak sistem sektöre umut oldu.

Lise kelimesi ile yapılan emlak aramaları 4 günde 15 kat arttı!

Liselere geçişte TEOG yerine getirilen "en yakın okula yerleştirmeye" dayalı yeni sistem emlak sektörünü hareketlendirdi. 

Altın Emlak'tan yeni franchise fırsatları!

23 ilde 105 bayiye ulaşan, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan ALTIN EMLAK kendi işinin patronu olmak isteyen yeni girişimcilere fırsatlar sunuyor.

Üsküdar'da emlak fiyatları arttı!

Anadolu yakasının tarihi semti Üsküdar'da emlak fiyatları, inşaatı devam eden Çamlıca Camisi ve raylı sistem projeleriyle birlikte arttı. Fiyatların inşaatların tamamlanmasıyla yaklaşık yüzde 40 oranında daha artması bekleniyor.

sistem emlak Haberi

sistem emlak


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek'in de katıldığı açılışta. 

Mehter Marşının çaldığı marşlar, emlak ofisi açılışına farklı bir hava getirirken, çevre sakinlerinin de büyük ilgisini çekti. 


Sistem Emlak ortağı Mevlüt Mete Kalın, şirketin diğer ortakları Mehmet Ali Farsak ve Fatih Demirtaş la birlikle gayrimenkul sektöründe 10 yıldır müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. Turkmenbası Bulvarında açtıkları 4 uncü şubeleriyle birlikle işlerini biraz daha büyütmüş olduklarını kaydeden Mevlüt Mete Kaim. 30 çalışan sayısına sahip olan firmanın Adana da sektörde söz sahibi durumda olduğunu kaydetti. 


Müşteri memnuniyetini, güveni birinci planda tutan hizmet anlayışıyla basarı çıtasını yükselteceklerini ifade eden Kalın: "Söz konusu Gayrimenkul danışmanlığı olunca, biz her zaman birinci sıradayız. Gayrimenkul danışmanlık bazında Adana' da söz sahibi olduğumuzu düşünüyoruz. Bu başarıyı birlikle gerçekleştirdiğimiz...