27 / 05 / 2024

Sitaş Müteahitlik komiser heyeti

Sitaş Müteahitlik komiser heyeti

Bugüne kadar onlarca projeye imza atan Sitaş Müteahitlik Müşavirlik Ve Mühendislik Limited Şirketi konkordato talep etti...

1000 komiser yardımcısı alınacak! PAEM komiser yardımcısı alım şartları nedir?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi alım duyurusu yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 75’i kadın, 925’i erkek aday olmak üzere komiser yardımcılığı adaylığına toplamda 1.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar..

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Sitaş Müteahitlik konkordato talep etti!

Bugüne kadar onlarca projeye imza atan Sitaş Müteahitlik Müşavirlik Ve Mühendislik Limited Şirketi konkordato talep etti...

Deneyimsiz müteahhitler inşaat stoklarını arttırıyor!

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Son, Türkiye'deki konut ve müteahitlik sektörünü değerlendirdi. Son, Türkiye’de tüm Avrupa’nın yaklaşık 10 katı kadar müteahhit bulunduğunu belirtti.

Niğde'deki emekli başkomiser mal varlığını eğitime bağışladı!

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan emekli başkomiser Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.

İzmir Gültepe'deki 6 katlı ruhsatsız bina neden yıkılmıyor?

İzmir Konak'ta müteahitlik yapan Bahattin Saraç, 2.5 yıl önce belediyeden aldığı izinle Gültepe Semti’nde 6 katlı bina inşaa etti. Belediye imar planlarında Osmanpaşa Camii’ne ait ek bina olarak göründüğünü tespit ettiği için ruhsat vermedi.

6. Boğaziçi Zirvesi'nde Uluslararası Müteahitlik Paneli yapıldı!

6. Boğaziçi Zirvesi’nde ele alınan, refah seviyesini artırmada önemli rol oynayan sektörlerden biri de inşaat oldu. Katılımcılar “Uluslararası Müteahitlik Paneli”nde sektörün refaha ulaşmadaki öneminden bahsetti.

6. Boğaziçi Zirvesi Uluslararası Müteahitlik Paneli 9 Aralık'ta!

Türkiye’nin yanı sıra, 80 farklı ülkenin iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren 6. Boğaziçi Zirvesi, bu yıl 9-11 Aralık tarihleri arasında “Daha Az Yoksulluk, Daha Fazla Refah” temasıyla düzenleniyor.

Nazilli'de inşaat sektöründeki iş kazaları masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Nazilli Şube Başkanı Hüsnü Erturan, iş güvenliği hakkında önemli tespitlerde bulundu. Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Hüsnü Erturan, müteahitlik kavramının da gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Aydın Nazilli'de inşaatlarda yaşanan kazalar masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Nazilli Şube Başkanı Hüsnü Erturan, iş güvenliği hakkında önemli tespitlerde bulundu. Hüsnü Erturan, müteahitlik kavramının da gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ahmed Ali Ahmed Ahmed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Sitaş Müteahitlik komiser heyeti Haberi

Sitaş Müteahitlik komiser heyeti

1994 yılından bu zamana kadar birçok müteahhitlik ve mühendislik işlerine imza atan Sitaş Müteahitlik Müşavirlik Ve Mühendislik Limited Şirketi, son dönemde yaşadağı mali sıkıntıyı aşamayında konkordato talep etti. 

Sitaş Müteahitlik Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi tarafından konkordato geçici mühlet verilmesi talebi üzerine T.C. Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 20 Kasım 2018 tarih, 2018/840 esas sayılı ara karar ile şirketin konkordato talebine esas olmak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verildi. 

Konkordato komiseri olarak ise yeminli mali müşavir Beyhan Öçtürk, hukukçu Av. Serhat Pak ve inşaat mühendisi Abdurrahman Temiz atandı.

Sitaş Müteahitlik'in tamamlanan projeleri

1.    Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi İnşaatı

2.    Polatlı 300 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı

3.    Mersin Adalet Sarayı İnşaatı

4.    Karabük Merkez 700 Konut Adet Konut İnşaatı

5.    Osmaniye T Tipi Tutukevi...