16 / 05 / 2024

site güvenliği kanunu

site güvenliği kanunu

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'sitelerde güvenlik hizmetleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı!

Ürünlerin güvenli ve ilgili teknik düzenlemelere uygun olmasının sağlanması, piyasa gözetimi ve denetim ve yükümlülüklere ilişkin esasların belirlenmesini amaçlayan ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı.

Güvenlikli site olmaz, güvenli site olur!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site güvenliği" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

10 maddede site güvenliğinde teröre karşı koyma!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site güvenliğinde teröre karşı koyma" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

İş sağlığı ve güvenliği önlemi almayana 18 bin TL ceza!

2012 yılında çıkarılan İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, çalışan sayısı 50’den fazla olan az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli işyerlerinde 1 Ocak 2013 tarihinde; işçi sayısı 50’den az olan tehlikeli ve çok tehlikeli işyerlerinde 1 Temmuz 2014 tarihinde yürürlüğe girdi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu yarın yürürlüğe giriyor!

Türkiye'de binlerce iş yerini ilgilendiren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 1 Temmuz'da yürürlüğe giriyor. Bugün son gün...

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nda küçük esnaflara kolaylık sağlanacak!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Temmuz ayından itibaren uygulanacak. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu bu konuya ilişkin bilgilerini şöyle dile getirerek esnafları uyardı.

10 maddede site güvenliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için 'Site Güvenliği'' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Site güvenliğinde kamera uygulamaları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' Site güvenliğinde kamera uygulamaları' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi 14 Ekim'de başlıyor!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu değişikliği yayımlandı!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Ceylanpınar'da Hazine arazisinde taşınmazı bulunanlara mülkiyet hakları devredilecek.

İş sağlığı ve güvenliği kanununda değişiklik kanunu!

İş sağlığı ve güvenliği kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun 23 Nisan 2015 tarihinde 29335 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte mevzuatta yapılan değişiklikler....

ÇEİS iş sağlığı ve güvenliği denetimine başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), Türkiye genelindeki 54 üye fabrikanın tamamında ikişer kişilik denetim timleriyle, “5 yıldızlı denetim” adını verdiği iş sağlığı ve güvenliği denetimine başlıyor.

site güvenliği kanunu Haberi

site güvenliği kanunu

İkamet, temel insanlık ihtiyacıdır ve yalnızca güvenli alanlarda yapılır. Bu alanın güvenliği ise ölçülmekten ziyade hissedilir.


Bir çok site yönetiminin yaptığının aksine, sitenin güvenliği, güvenlik firmalarına teslim veya taşere edilemez.


Sitelerde asıl olan güvenlik değil emniyettir. Güvenlik ancak bu emniyetin bir parçası olabilir.

Güvenlik kime karşı, kimin için yapılacaktır? Maliklerin giderini karşıladığı firma ve  firma elamanları yine maliklere karşı mı güvenlik yapacak? Hayır, asıl olan emniyettir, emniyetli ortamdır.


Emniyetten tüm malik,sakin ve misafirler, çalışanlar sorumlu ve yetkilidir. 


Ezber güvenlik anlayışı ile, araçların bagajını kontrol etmek, balkondan sarkıtılmış halı için ikazda bulunmak ancak siteye huzursuzluk getirir. Oysa amaç huzur, güvenlik ise araçtır, sonuçta asıl olan emniyetli yaşamdır. 


Emniyetli yaşam ise site yaşam kültürünün oturmuşluğu ile mümkündür.


Site yönetimleri, site güvenliğini  araç olan güvenlik firmalarına değil, uygulamaları karşılama...