28 / 07 / 2024

Site Müdürleri toplantısı

Site Müdürleri toplantısı

Boğaziçi Yönetim A.Ş nin portföyünde bulundurduğu 209 sitede yaklaşık 140.000 konuta hizmet vermekte olan ekiplerin başlarında bulunan Site Yönetim Müdürleri Kocaeli'de kampa girdi...

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

Karayolları 71. Bölge Müdürleri Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma  Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. 

Didem Sübar Özdemir, BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

21 maddede site müdürlüğü ve maaşları tavsiye hesabı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site müdürlüğü ve maaşları tavsiye hesabı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü'ndeki büfe kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde yer alan büfe kiraya verilecek. Kiralama işi “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale edilecek. 

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü'ndeki işletme kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde yer alan büfe alanı kiraya verilecek. Kiralama işi “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale edilecek. 

GYODER Çözüm Platformu ilk toplantısını 16 Nisan'da gerçekleştirecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüp bulmak amacıyla GYODER Çözüm Platformu'nu kurdu. Platformun ilk toplantısı 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Site Müdürleri toplantısı Haberi

Site Müdürleri toplantısı

Hali hazırda TOKİ, KİPTAŞ, ,AFAD, KENT KONUT, EMLAK KONUT, TOBAŞ gibi bir çok önemli iştirak kurumuna ve de Özel Sektöre ait bir çok tanınmış ve bilinen markaya yönetim hizmeti sunan Boğaziçi Yönetim A.Ş nin portföyünde bulundurduğu 209 sitede yaklaşık 140.000  konuta hizmet vermekte olan ekiplerin başlarında bulunan Site Yönetim Müdürleri, 2013 yılını değerlendirme ve 2014 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.


Programın 2. Gününde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı ve Boğaziçi Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özdemir, İştirakler Koordinasyon Müdürü Hasan Yılmaz, Toplu Konut İdaresi Site Yönetimleri Şube Müdürü Hacı Bayram Buldur katılarak birer selamlama konuşması yaptı.

İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir konuşmasında ; Boğaziçi Yönetim...