30 / 04 / 2024

site sakinlerine duyuru

site sakinlerine duyuru

Kat Mülkiyet Kanunu'na göre, apartman yöneticisinin kat maliklerini yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, toplantı için bir araya getirmesi gerekiyor. Peki, apartman toplantı duyurusu nasıl yapılır?

Sitelerde oturanlar ve yöneticiler aman dikkat! Eğer başınıza bu gelirse büyük tehlike! 

Kadıköy’de, bir apartmanın bahçesindeki ağaç, rüzgarın etkisiyle park halindr duran araçların üzerine devrildi ve otomobillerde hasar meydana geldi. Sigorta şirketi, yaptığı ödemeyi almak için site sakinlerine icra yolladı. Peki sigorta şirketinin böyle bir hakkı bulunuyor mu?

Site aidatlarını yükseltmek için her türlü şike yapılıyor! Yöneticiler 1 milyon TL'yi cebe atıyor!

Enflasyon ve döviz kurunu bahane ederek, aidatlara yüzde 200'lere varan oranda fahiş zamlardan sonra kötü yönetilen bir çok siteye kayyum atandı. Şimdilerde ise aidat paralarıyla gezip maliyetini site sakinlerine yükleyen yöneticiler türemeye başladı.

Sitelere devlet müdahalesi! Operasyonlar olabilir!

Tuzla'da 250 dairelik lüks sitede, geçici site yönetiminin site sakinlerine uyguladığı kanuna aykırı uygulamalarla ilgili devlet harekete geçiyor...

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

Müteahhit kavgasının kurbanı site sakinleri oldu!

Fikirtepe’deki konut projesinde iki müteahhit anlaşmazlığa düşünce olan site sakinlerine oldu. İskânsız sitede şantiye elektriği kullanılınca fatura krizi yaşıyor. Daire içi elektriğine 180 TL ödenirken, ortak alan elektriği için 275 TL talep ediliyor. 

Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Siteler Bölgesi'nde yaşayan site sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Site sakinlerine duyurulur!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat www.emlakkulisi.com okurları için "site sakinlerine duyurulur" başlıklı yazı yazdı. İşte o yazı...

Mehmet Tevfik Göksu'dan dairelerinizi satmayın uyarısı!

"Oruçreis TOKİ Konutları Sakinleriyle Kahvaltılı İstişare Toplantısı"nda buluşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, site sakinlerine "Esenler'in lokasyonu çok önemli. Herkes buradan daire alma derdinde. Dairelerinizi satmayın" diye seslendi.

Bulvar İstanbul'da satışlar başlayacak!

Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde 29 Kasım'da satışta!

Bulvar İstanbul’un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde’de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Bulvar İstanbul’un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde 29 Kasım 2015 tarihinde satı

Bulvar İstanbul ticari alan satışları!

Bulvar İstanbul ticari alan satışları başlıyor.Bulvar İstanbul Cadde'de, 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek cale ve kreş bulunuyor.

Bulvar İstanbul'un ticari üniteleri satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un ticari alanları hayata geçiyor.Bulvar İstanbul Cadde'de, 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek cale ve kreş bulunuyor.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

site sakinlerine duyuru Haberi

site sakinlerine duyuru

Apartman toplantı duyurusu nasıl yapılır?

Kat Mülkiyet Kanunu'na göre, apartman yöneticisinin kat maliklerini yılda en az bir kere olmak için apartman genel kurul toplantısında bir araya getirmesi gerekiyor. Apartman genel kurul toplantısı yönetim planında gösterilen zamanlarda yapılması gerekiyor. Eğer apartman yönetim planında böyle bir zaman belirtilmemiş ise her takvim yılının ilk ayı içinde toplanılması gerekiyor.


Apartman yönetimi genel kurul toplantılarında; gündem maddeleri belirleniyor ve anagayrimenkul hakkında yapılması gerekenler hakkında ortak bir noktada anlaşma sağlanıyor. Ayrıca genel kurul toplantılarında kat malikleri istek ve önerileri de dile getiriyor.


Yapılan bu genel kurul toplantılarına tüm kat maliklerinin katılması gerekiyor. Katılamayacak olan kat malikleri ise yerine bir vekili göndermesi gerekiyor. Genel kurul toplantısının yapılabilmesi için apartman yöneticisinin ilk olarak toplantı çağrısında bulunması gerekiyor. Peki, apartman toplantı...