03 / 05 / 2024

siteler kentsel dönüşüm

siteler kentsel dönüşüm

ATO Başkanı Salih Bezci, “Ankara’nın mobilyacılık alanında uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşması için imalathanelerin genişletilmesi gerekir. Mobilyacılar sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilir” dedi...

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde iyi niyet protokolünün imzaları Kasım ayında atılmıştı. Bugünden itibaren ise Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çözüm ofisinde ev sahipleri imzalarını atmaya başladı...

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Siteler Bölgesi'nde yaşayan site sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Kentsel dönüşüm sürecinin apartman veya siteler için A'dan Z'ye yönetimi!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz bugünkü yazısında kentsel dönüşüm sürecinde nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini yazdı. İşte, Ali Güvenç Kiraz'ın yazısı...

Adıyaman Siteler Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Siteler Mahallesi muhtarı Refik Yücel, Adıyaman Belediyesi tarafından bazı mahallelerde başlatılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili Siteler Mahallesinin de bu kapsama alınmasını istedi.

Kentsel dönüşüm yabancılaştırıyor!

Kentsel dönüşüm yabancılaştırıyor. Dönüşüm için yıkım yapılan mahallelerde evlerin yanında yıkılan dükkanlarda var. Yeni projede devasa siteler yapılırken, dükkanı yıkılan esnaf için yeni dükkan düşünülmemiş.

Sultangazi kentsel dönüşüm projeleri 2013!

Sultangazi kentsel dönüşüm projeleri Cumhuriyet Mahallesi ve Siteler Mevkii olmak üzeri 2 koldan ilerliyor. 18 bin 9 hektarlık alanın dönüşüm çerçevesinde yenileneceği ilçede, toplam bin 122 hak sahibi hiç borçlanmadan daha güvenli evlere sahip olacak…

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

siteler kentsel dönüşüm Haberi

siteler kentsel dönüşüm


Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara’nın mobilyacılık alanında uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşması için imalathanelerin genişletilmesi gerektiğini belirterek, “300 metrekarelik imalathane ile mobilyacılık sektörü gelişmez. Mobilyacılar sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilir” dedi. ATO’dan yapılan açıklamaya göre, Bezci, Ankara Mobilyacılar-Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı’yı makamında kabul etti.


SIKINTILAR YAŞANIYOR

Ziyaretinde, Bezci’ye Siteler esnafının yaşadığı sıkıntıları anlatan Taklacı, üyelerinin çok katlı binalarda üretim yapmaya çalıştığını, ürünlerin sergileneceği geniş teşhir alanlarına ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bezci ise Ankara’nın, mobilyacılık sektörüyle uluslararası alanda rekabet edebilecek potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, Ankara’daki işletmelerin sektörel dağılımında mobilya imalatının yüzde 11’lik payla ikinci sırada yer aldığını bildirdi. Mobilyacılar sitesinin kentsel dönüşüm kapsamına alınarak yenilenebileceğini belirten Bezci, şu ifadeleri kullandı:


TEŞHİR ALANINA İHTİYAÇ VAR

“Sitelerde...