30 / 04 / 2024

sitelerde balkonlar kapatılabilir mi

sitelerde balkonlar kapatılabilir mi

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemize çam ektik. ‘Bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor diyle, çamları kaldırmamızı istiyorlar. Villalarının giriş balkonlarını cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu cevapladı.

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası borç kapatma kredisi nedir? Hangi borçlar kapatılabilir?

Borçları olan ve bir an önce kapatmak isteyenler için yeni bir kampanya da İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası çok ses getirecek borç kapatma kredisini duyurdu. 

PUBG severlere kötü haber! Erişim engellenebilir

Son yıllarda en çok oynanan ve çok sevilen PUBG ve Call of Duty hayranlarına kötü haber. Batı dünyasına erişimi kapatılabilir.

Sitelerde oturanlar dikkat! Herkes bu sorunu yaşıyor! İşte çözümü! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde sitelerdeki gürültü sorununu kaleme aldı. Peki sitelerde yaşanan gürültüler için ne yapılabilir? Sitelerde gürültü sorunu nasıl çözülür? İşte o soruların yanıtları ve Tamer Heper'in konuyla ilgili açıklamaları...

Sitelerde balkonlar camla kapatılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemize çam ektik. ‘Bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor diyle, çamları kaldırmamızı istiyorlar. Villalarının giriş balkonlarını cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu cevapladı.

TOKİ ödemeleri erken kapatılabilir mi?

Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ, 100 bin sosyal konut projesinde kura çekimlerini tamamlıyor. Başvuruların ardından gözler kura çekimlerine çevrildi. 100 bin konut için başvuru yapan bir milyonu aşkın kişi ödeme planını merak ediyor.

Sitelerde yaşayanlar dikkat! Aidatlar düşecek mi?

Apartman ve sitelerde ortak alanların ihtiyaçlarının karşılanması için aidat alınıyor. Koronavirüs salgınının ardından ise birçok konut projesinde sosyal donatı alanları kapatıldı. Site sakinleri ise aidatlar da indirim yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

Yüz binlerce kişinin yaşadığı sitelerde corona tedbiri: Ortak alanlar kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. yönetiminde yer alan ve yüz binlerce kişinin yaşamını sürdürdüğü 53 sitede corona virüs salgınına karşı ortak kullanım alanları kapatıldı...

Kat maliklerinin onayı alınmadan onarım yapılabilir mi? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Sitelerde kat maliklerinin rızası alınmadan inşaat, onarım, dış badana ve boya yaptırılabilir mi? Bağımsız bölümlerin onarımı için kat maliklerinin rızası gerekli midir?' sorusunu yanıtladı.

Los Angeles'ta üç FETÖ okulu kapatılabilir!

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı olduğu belirtilen Magnolia Okullarına ait Los Angeles merkezli üç okul, Türkiye'den "fazla sayıda öğretmen getirmesi" sebebiyle kapatılabilir.

Konut kredisi erken kapatılabilir mi?

Tüketici, konut finansmanı kuruluşuna borçlandığı tutarın tamamını veya bir taksit tutarından az olmamak üzere herhangi bir tutarı vadesinden önce ödemek isteyebiliyor. Peki, konut kredisi erken kapatılabilir mi?

Nazım Yavuz: Konut açığı çatı ile kapatılabilir!

Dünya Konut Günü'nde Çatı Sanayici ve İşadamlan Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, konut açığına yönelik ilginç bir çözüm önerisi getirdi. Yavuz, atıl durumda bulunan çatıların her binada konut sayısının artacağını söyledi.

Konut kredisi erken kapatılırsa ne olur?

Konut sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası bulunmayan kimseler, bankaların kredi olanaklarından faydalanabiliyor. Peki, kullanılan konut kredisi erkenden kapatılabilir mi? Konut kredisi erken kapatılırsa ne olur?

sitelerde balkonlar kapatılabilir mi Haberi

sitelerde balkonlar kapatılabilir mi

Posta yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemizin sınırlarına 40’ar santimerte ara ile 2 metre boyunda 50 adet leylandi çamı ektik. Fakat ‘bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor gerekçesiyle site sakinleri, çamları kaldırmamızı istiyor. Ama aynı kişilerden bazıları, villalarının giriş kat balkonlarını baştan aşağı karartma cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Çam ve cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu yanıtladı.

Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemizin sınırlarına 40’ar santimerte ara ile 2 metre boyunda 50 adet leylandi çamı ektik. Fakat ‘bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor gerekçesiyle site sakinleri, çamları kaldırmamızı istiyor. Ama aynı kişilerden bazıları, villalarının giriş kat balkonlarını baştan aşağı karartma cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Çam ve cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir? l H.K.

***